Molnár Csaba, a DK EP-képviselője Frans Timmermanshoz, az Európai Bizottság alelnökéhez fordult a Magyar Távirati Iroda gyakorlata miatt. A DK közleménye szerint, az MTI számos esetben tagadta meg a DK közleményeinek kiadását, ha azok Orbán Viktor családjának gazdagodásával vagy az MTVA hírhamisításaival voltak kapcsolatosak.

A Bizottság elnöke válaszában jelezte, hogy az EU a Magyarországon tapasztalható állapotok miatt tervez irányelv-módosítást, hogy számon tudja kérni a tagállami médiahatóság függetlenségét.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ha az emberek kíváncsiak lettek volna a valóságra is, másképpen szavaznak.
Toby
@coni: Az ember viszont - a '98-2002-s tapasztalatok ellenére ! - nem számolhattak azzal, hogy egy ennyire gerinctelen, nyíltan maffiózó, rablóqrmányt ültetnek a nyakukba, ja és a söralátét-méretű adóbevallás sem alakult eddig, viszont egyre több "szoci ügyről" derül ki, hogy választási mesedélután volt ! Ezt sem látták előre !
glorianna
@Toby: A 98-02 közötti ámokfutásuk is elég ijesztő volt - legalábbis azok számára, akiknek volt szeme a látásra, füle a hallásra. A magam részéről azt nem gondoltam volna korábban, hogy 2002 után még valaha a hatalom közelébe jut. Úgy látszik, túlbecsültem szavazópolgáraink helyzetfelismerő képességét.
human
@Toby: 2010-ben tudtam, hogy nem fogják betartani az ígéreteiket, de hogy gyakorlatilag diktatúra építésébe kezdjenek bele, azt álmomban nem gondoltam volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.