Hatalmas jövedelmi különbségek vannak egy-egy megye vagy Budapest kerületei között. Talán nem okoz túl nagy meglepetést, hogy a fővárosban – azon belül pedig Budán – a legvastagabb a pénztárca, míg a legalacsonyabb bruttó jövedelemből Szabolcsban és Nógrádban élnek.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@mariaberta: Csak azt nem tetted hozzá, hogy ,,napi 47 ezer forintból,,)))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Erre nincs és nem is lehet választ adni. Nagyon eltérő egy városi és egy falusi család életmódja. Mások az igények is, van ami nekem fontos, de a szomszéd asszonynak nem.:)Befolyásolja az egészségi állapot, a szociális körülmény is. No és persze az életkorok is. Ahol gyerekek vannak, ott nyilván az ő taníttatásuk is pénzbe kerül.
A nyugdíjasoknak már kisebb az igényük, kevesebb ruha és kevesebb élelmiszer kell, viszont a gyógyszerek az orvos többet elvisz.
JAJMÁR
@verőce21: 11:41 Nem tartom reálisnak a fenti szavazási sávokat! Konkrétan az első 100-150-ig túl szűk, és egyértelműen kevés, a 3. pedig, a 250e túl alacsony ahhoz, hogy abból a bármennyi - milliós jövedelem is - eredeztethető legyen, de mégis arra enged következtetni. Ezért tette a többség a szavazatát középre.

Ha lett volna 250-350-es sáv, ott lenne a több szavazat, mert ez az a jövedelem, ami a mai körülmények között szükséges lenne.

(Azt is megköszönöm, ha azt levezeted, hogyan kell megélni havi 100e Ft-ból )

A szerencsejáték a milliárdosok játéka! A befektetés is. A kisbefektetők pedig az ő áldozataik, ahogy a reménytelenségben élők is. A "lecsúszott" réteg ugyanis felfelé törekszik és minden szalmaszálba belekapaszkodik.
verőce21
@JAJMÁR: (12:01) Először is, a szerencsejáték a szegények játéka! Menj be egy lottózóba és rögtön rájössz. Kaparós, kenó, tippmix, stb.

Neked anyagiakban túl nagy az igényed, ez most végképp kiderült a cikk kapcsán. Látszik, hogy 300e nettó körüli jövedelemből élsz és el vagy szállva. "(Azt is megköszönöm, ha azt levezeted, hogyan kell megélni havi 100e Ft-ból )" - írja ezt egy hóttszegény faluban élő. :)

Megrészegített a sok nyertes EU-s pályázati pénzből származó jövedelemkiegészítés.
JAJMÁR
@verőce21: Vajna kaszinóit nézd meg, és a bankok működését, no meg a tőzsdék játékait.
Érdekes a nézőpontod, egyes embereket nagyigényűnek látsz, mert munkáért tisztességes bért akar, másokat meg "ügyesnek", az elsíbolt milliárdokért.
De nem baj, legyen tiéd az uccsó szó :)

(Na jó, bevallom, ez itt nem Felcsút!)
verőce21
@JAJMÁR: (12:32) Kaszinók, bankok, tőzsdék...
Ez itt nem a "Hogyan, mennyiből élhetünk meg tisztességesen" blog?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.