Németország - Továbbra is szétosztaná a Görögországba érkezett menekülteket az uniós tagállamok között Angela Merkel német kancellár.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Aszongya Merkelbanya: "a menekülteknek tudomásul kell venniük, hogy nincs joguk megválasztani, melyik tagországban nyújtanak be menedékjogi kérelmet."
Nocsak, nocsak. Miből gondolja, hogy Ázsia, Afrika szófogadatlan népáradatát majd sikerül móresre tanítania? Egyszerűen, mert ő kigondolta?
Ez a nő egyre elbizakodottabb. :((
varrólány
@Eriksson: A jólétet akarják nem hiszem hogy maradnának , ha meg igen akkor meg elveszik ami jár nekik szerintük. Sokan nem is háborús helyről jönnek csak túl szaporodtak és új helyet keresnek ahol van élelem , víz . Az európaiak nem úgy élnek hogy egymás nyakán , van élettér vidéki élet , természet .
De lehet a szép kontinensi látnivalók érdeklik őket , és a tenni akarás a fejlődés a kreativitás a beilleszkedés erős akarata!
Eriksson
@varrólány: Az utolsó mondatodban lehet az igazság. :)))
Egyébként érdekes, hogy ezek a népvándorlók egytől egyig mind milyen kalandvágyóak, tűzön - vízen át képesek átkelni, csakhogy világot lássanak.
varrólány
@Eriksson: Ugye ? :-)) A remény hal meg utoljára , de ahol megjelennek én még sok jót nem olvastam róluk. Sőt a viselkedésük miatt inkább kerülik őket, és így eleve adott hogy ők lesznek mondhatni "hatalmon" az utcán is.
Persze többségük január elsején született és kb 15 éves!
Eriksson
@varrólány: Így igaz. S éppen emiatt nem tűnnek békés turistáknak. Nem vendégekként, inkább erőszakos megszállóként viselkednek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.