Eddig csak egy közös fotó bizonyította, hogy Orbán Viktor miniszterelnöknek van egy Nárcisz nevű, félszemű kuvasza, de a 444.hu rábukkant az állatra.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Maradjunk annyiban, hogy mkeszarosnak van egy Narcisz nevu, felszemu kuvasza, akit orban neha meg szokott simogatni , amikor meglatogatja legjobb baratjat es legdragabb stromanjat, es most a legutolso alkalommal pozolt egyet az eballattal, es kiallt az allatvedelem mellett... (Mert ugye azon fel sem haborodott, be sem jelentette anno a rendorsegen, hogy a hiper-szuper vedelem ellenere valaki bemehetett a kertjebe, felig agyonverhette a kutyajat, majd ismet tavozhatott a keritesen at...

Jaj, mer teccenek mar megint mindenkit hulyenek nezni? Egy kutya, macska az amikor lehet, a gazdajaval van. Mert csak ketfajta gazdi letezik: az egyik bevallja, a masik nem, hogy a kutyaja cicaja vele alszik az agyban.
Ugy senkinek sincs haziallata, hogy 40 km-rel odebb lakik a "gazditol" ...
Dr. Felipe
Akkor megint hazudott a g..i. Egy nap nem telik el úgy hogy ne hazudna valamit. Hol egy félig vak kutyát hazudik magának, hol százezer ukrán menekültet.
Magyarország nem kicsit van bajban, mert nem kicsit beteg az ürge és senki nem meri a környezetéből figyelmeztetni hogy nem lesz ennek jó vége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.