A 2004-ben berobbanó, s ma már 1,59 milliárd felhasználóval büszkélkedő közösségi oldal gyökeresen megváltoztatta a kapcsolattartási szokásokat.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Miért ne tudnám elképzelni?
Míg könyv , zene van a világon addig minden van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Ezt csak példaképp: ha nem teszi fel ismerős a face-re soha nem botlok belé. És imádom :).

www.facebook.com/noklapjacafe/videos/10153638006668773/?__mref=message_bubble
micfild
@soljanka: én is szeretem igy tartom a kapcsolatot a gyerekeimmel...igy a legegyszerűbb--- bármikor irhatnak... mig a sykpeot csak akkor látjuk ha mindketten online- vagyunk.
én nem posztolok semmit...ill nagy ritkán olyan gondolatot ami pont akkor megtetszik. az ismerőseim közül sokan nem látják az oldalam, és sok ismerősöm követését leállitottam, mert nem nem vagyok kiváncsi a hülyeségükre... A fészbuk szuper dolog. mert mindenki úgy használhatja ahogy neki a legjobb.

Az meg egyszerűen nem igaz, hogy a fiatalok lógnak a fészen... mert én jócskán negyvenesen is fészbukozok és pont a korosztályom egyrészének a követését álltitottam le, mert minden baromságokat kitettek.. olyat is amihez semmi közöm nincs és mindezt naponta.
micfild
@Horizont: nem csak a fiatalok posztolgatnak mindent... simán az idősebb sőt jóval idősebb korosztály is posztolgat. horoszkóptól az idióta bulvárhirekig mindent. van olyan régi ismerősöm meg volt tanárom, akit pl a migránstéma miatt nem akartam többet látni... a volt tanárom pl 70 éves... hát nem mondanám éppen fiatalnak
Borda
@Horizont: Igen, Horizont anyuci :)) Az én időmben már volt több rádióadó, de a tévében csak este 10-ig volt adás és hétfőnként nem volt adás. Persze aki olyan zsíros volt, azoknak volt parabolájuk és rtv.-újságjuk is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.