Riporterünk arról kérdezte a repülőtéren a mulatós királyt, hogy milyen volt a kiruccanás, és mik a tervei a jövőt illetően. Lajcsi elmondta, hogy számtalan ajánlatot kapott, de nem áll szándékában elhagyni Magyarországot!

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Tetves Blikk !!! Irigységböl jeles, a cikk cime mindent
elárul a jellemetekröl ( vérszomjas ? ! ) Szuperbarmok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@volvós: Monnyuk ha csak Schwehatig kellett menniuk, akkor nem rokkantak bele a koltsegekbe - szennylapnak erre mindig van kerete...:o))

Mi az, nem mert a Liszt Ferencen leszallni, es ott nyilatkozni a Blikknek? Megiscsak sokkal hitelesebb lett volna, nem?...:o))

Az egesz ugy zavaros, nem mint hogyha melyebben erdekelne, csak kivancsi vagyok, hogyan adjak le a hirt, mit hangsulyoznak belole, mit tartanak fontosnak a nepek orrara tuzni... (Nem tul sokat, ahogy elnezem, legalabbis azt,. hogy a Lajcsi artatlan, meghurcolt egyen).
Jo lenne persze tudni a "miert?"-et
karma1
@Horizont: Parszor mar emlitettem, hogy egyaltalan nem csipem Lajcsit, de amit muvelnek vele, az egyaltalan nem normalis. Ha bunos, akkor miert hagyjak csaladostul elmenni olyan orszagba, ahonnan vissza sem tudnak ot hozni, ha viszont nem bunos, akkor meg a budos k... anyjat annak, aki szorakozik vele!

Nekem viszont egyre inkabb az jon le, hogy lehet, hogy Lajcsi nevevel valaki partkozeli ficko visszaelt, es most kezdett kinos lenni Lajcsi szemelye. (Ezert engedhettek ki). Viszont Lajcsirol mindenki allitotta, hogy a borton nagyon megviselte, ami mindenkeppen ertheto, mert sosem volt boriben.

Ha most viszont annak ellenere, hogy valoszinu megfelemlithettek, vamzerokat is tehettek melle, es ennek ellenere be akarja perelni az elektromos muveket, akkor ugy erzem, hogy lehet, hogy nem is olyan saros.

A harmadik eset viszont az lehet, hogy a Blikknek (vagy melyik lapnak) ki van adva, hogy csinaljon ugyeket, vonja el a figyelmet orban es a kormany tevekenysegerol, es akkor hitelrontasert a bulvarfirkaszokat kellene jol elvalagaszni, merthogy penzert mindent, : "szopok, nyalok gombot varrok" (by Hofi)
karma1
@Horizont: Ezek szerint igen, de valahol ebben az egesz ugyben mintha senki sem ugy viselkedne, ahogy a helyzet megkivanja, ill. ahogy elvarhato lenne...Igen, osi mondas, hogy a tamadas a legjobb vedekezes, de csak akkor, ha biztosan tudsz mindent az ellenfeledrol es az adott helyzetrol.
Itt a teljes igazsagot osszesen 2 ember tudhatja igazan: a Galambos hazaspar ... Es ok aszerint fognak cselekedni, hogy nekik jo legyen...

Bocsika, Dragam, ha csalodast okoztam volna... Tudd be az oreg koromnak, meg annak, hogy lattam en mar ejjeliort nappal meghalni...
karma1
@Horizont: En is inkabb azt gondolom, hogy az igazsag csak talan orban es a sleppje bukasa utan derul ki, mert erosen az o rendorsege, birosaga dolgozik most az ugyon...:o)))
karma1
@Horizont: Tudod, biztos igazad van az "osszeeskuves elmelettel", de valahogy nekem meg mindig nem all ossze ugy a kep, hogy egyertelmu legyen, viszont azt latom, hogy mindenki ez ellen a szerencsetlen flotas ellen van - nem csoda, lehet, hogy tett erte eleget, vagy csak siman irigyek az emberek - szoval tenyleg, mi van akkor, ha nem bunos, mert hazajott Mexicobol, ES pereli az elektromosokat... Az, hogy hazajott Mexicobol, nekem azt jelenti, hogy nincs felnivaloja az itteni igazsagszolgaltatastol, mert artatlan, vagy legalabbis nem annyira bunos, hogy egy kisebb buntetessel meg ne ussza a kerdest...
Ha en bunos lennek, es ennyi penzem lenne, es a csaladaomat is ugy kivihetnem, mint ahogy o tette, akkor eszembe se lenne hazajonni, hazahozni mindenkit, raadasul ugy, hogy a gyerekeimnek allando megalaztatassal kene szembeneznie...
Egyre masszivabban gondolom, hogy nem is lehet annyira hunyo, mint ahogy paran be akarjak feketiteni...:o))

Mondom: nem tulzottan csipem ot, bar o volt az a zenesz, aki a giccset is jol el tudta adni...:o))
karma1
@Horizont: Igen, ez az a helyzet, amibol mindenki serulten, megtepazva kerul elo.
Galambost bevagtak honapokra a koterba, felmentettek viszont 15 embert BUNCSELEKMENY HIANYABAN a vorosiszap ugyben, amikor orditottak a tenyek a biro elott. Kivontak 5 komoly szakvelemenyt a nyomozasbol, es mar el is tunt a bunteny!
Lajcsinal meg esetleg csinaltak egyet, rakennek par szazmilliot, ha tetszik, ha nem...

Szoval lehet, hogy az igazsagszolgaltatas kornyeken (is) korul kene nezni?...
De lehet, Draga Baratnom, hogy az IGAZAT mi sohasem fogjuk megtudni, mert tul kicsik vagyunk ehhez...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.