A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján tette közzé a hírt, miszerint lopás vétségével ismételten bűnügyi őrizetbe vették a Repülős Giziként ismert K. Sándorné B. Gizellát.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Három csapás? Miért nem zárják intézetbe ezt a beteg némbert?
zöldszem
@Aki Én: Mert öreg, könnyű elkapni! Közben meg, javítja a feltárt bűnesetek statisztikáját.
KERKA
Esküszöm, csúcs ez a nő:)) 80 évesen surran és utazik. Alkalmazni kellene a rendőrségen szakmai tanácsadónak, hogyan csinálja??
eugen4402
@KERKA: Azért az agya már nem a régi. Bárhol lophatott volna, kivéve Fejér-megyét. Ott már túljelentkezés van ebben az ágazatban... Vagy pakolják fel egy fapadosra, és vigyék ki Szent Ilonára, vagy nyilvánítsák Hungaricummá, és kapjon rendes havi életjáradékot, mint a "Nemzet Besurranója"...
KERKA
@eugen4402: Igazad van! Ő a nemzet besurranója, valami jutalom járhatna neki:))
Peller Anikó
Azért a repülős Güzünél vannak itt sokkal betegebb harácsolók is amint látom, törvényesen vesszük a földet napi 216 millióért. Végülis nem lopják, erre valók a törvények.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.