Budapest — A nyolcvanas években az eredményeket hajszolva – orvos szakértő szerint – a gyerekek életét is kockára tették azok a „szakemberek”, akik attól sem riadtak vissza, hogy doppingot adjanak tehetséges úszóknak.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az elozo rendszer sem volt hibatlan, sot, nagyon sok mindenben komoly hunyo volt - mint a mellekelt abra mutatja...

De ha a rendszervaltok - beleertve Antall Jozsefet is, es a kesobbieket - eleget tettek volna egy komoly reteg kovetelesenek az atvilagitasokkal kapcsolatban, akkor ezek a disznosagok nem iveltek volna at kormanyokon, nem mergeztek volna a kozeletet az elmult 45-60 evben, talan sok minden gyokeresen is megvaltozhatott volna, a magyarok felemelkedesere.
Azoknak a felelossege sohasem evul el, akik a part egisze alatt, annak a pillanatnyi torvenykezesere hivatkozva barmilyen gazsagot kovettek is el...
(Gondolok itt olyan dolgokra, amit a part torvenykezese megenged, de a termeszetes morallal szembemegy - a szoci part MEGENGEDTE a veszelyes doppingszer adasat, pedig a bennfentesek is tudtak, hogy akar halalos is lehet. Nem tudom, mit csinaltak volna akkor, ha valaki bele is hal ezekbe a tablettakba.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.