Xantus Barbarát (48) évtizedekkel ezelőtt, 19 éves korában egy operatőr erőszakolta meg. A színésznő nem tagadja, rengeteg időbe telt, mire tisztázni tudta magában, hogy a történtekért nem ő volt a hibás – írja a Blikk.

"Amikor évekkel később először beszéltem erről anyukámnak, meg tudtam fogalmazni, hogy nem tehettek róla. Előtte azt gondoltam, én voltam a hibás azért, ami velem történt. Ezen nem lehet túllépni. A mai napig nem hiszem el, hogy ez velem megtörtént" – nyilatkozta korábban Xantus.

Megerőszakolták Xantus Barbarát

A bulvárújság információ szerint Vámos Erika (41) is hasonlóan járt korábban. 

"Szívből gyűlölöm azt a férfit, aki ezt tette velem- Sosem fogok megbocsátani neki, az arca örökre beleégett a retinámba" – nyilatkozta korábban Vámos.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
LÁNCMESE!

Barbi! MennyiT kértél ezért a sztoriért, hogy meg legyen a napi ANONYM BŰNBAK???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Most akkor panaszkodik, vagy dicsekszik?
Nem látom értelmét közhírré tenni egy ilyen esetet. Ha megtörtént az eset, az elég szomorú és nem egy örömteli dolog. Minek a sebeket tépkedni?
bakegya
Barbara,nyilván azt szerette volna közölni,az erőszak elhalgatása részéről is hiba volt,csakkk úgy mint számtalan sorstársa részéről a hallgatás.
A traumák fedolgozását segítőkkel lehet igazán feloldani és orvosolni-egyedül nem megy és borzasztó nehéz-ez is jelzés értékű milyen előítéletektől akár erőszakkal is terhelt társadalom a miénk.(a szekszuális örömérzésnek-ami minden embernek biológiai szükségletét is képezhetné...)semmi köze a kierőszakolt közösülés élményéhez.Az trauma normális esetben.
bakegya
@Horizont: ugyan,csakkk besokalltam...már annyi hülyeség történik körülöttem itthon,arra gondoltam kicsi időre emigrálnék,a mentális állagomra igen ráférne valamelyik természeti népcsoport szekszuális alapon befolyásolt nyugalma.
szép új világ
Várom, hogy Kelemen Anna mikor jelentkezik hasonló sztorival.
papa.49
@szép új világ: Na én arra hogy hányszor))))))))))))))))))))))
Rumcájsz
Bottal sem erőszakoskodnék... Kamu az egész!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok