Xantus Barbarát (48) évtizedekkel ezelőtt, 19 éves korában egy operatőr erőszakolta meg. A színésznő nem tagadja, rengeteg időbe telt, mire tisztázni tudta magában, hogy a történtekért nem ő volt a hibás – írja a Blikk.

"Amikor évekkel később először beszéltem erről anyukámnak, meg tudtam fogalmazni, hogy nem tehettek róla. Előtte azt gondoltam, én voltam a hibás azért, ami velem történt. Ezen nem lehet túllépni. A mai napig nem hiszem el, hogy ez velem megtörtént" – nyilatkozta korábban Xantus.

Megerőszakolták Xantus Barbarát

A bulvárújság információ szerint Vámos Erika (41) is hasonlóan járt korábban. 

"Szívből gyűlölöm azt a férfit, aki ezt tette velem- Sosem fogok megbocsátani neki, az arca örökre beleégett a retinámba" – nyilatkozta korábban Vámos.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
LÁNCMESE!

Barbi! MennyiT kértél ezért a sztoriért, hogy meg legyen a napi ANONYM BŰNBAK???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
r2d2
LÁNCMESE!

Barbi! MennyiT kértél ezért a sztoriért, hogy meg legyen a napi ANONYM BŰNBAK???
wagabund
a tv-ben egy ismert sportoló/ügyvéd/celeb elmagyarázta egy üres pohár segítségével, hogy lehet az ilyen erőszakos eseteket elkerülni...

ő már csak tudja
papa.49
@wagabund: Valahogy most olyan ,,sikk lett,, az ilyesmivel ,,dicsekedni,, főleg cölöpéknél, ki érti ezt...
mariaberta
Ez most dicsekvésnek számít? Mert lassan minden "celeb"-ről kiderül, hogy olyan csábítóak voltak, hogy a pasasok nem bírtak magukkal.
eugen4402
Ugye-ugye kedves Barbara, hallgatni kellett volna anyukára...Ezerszer is elrebegte: - Jaj leányom, mindig résen kell lenned, de ha operatőrt látsz, akkor pláne vigyázz, mert elég egy óvatlan mozdulat, és máris az operatőr van a résen..!
GeoCravker
@papa.49: Egy időben melegnek léenni volt sikk. Most megerőszakoltnak...
BTW, akár igaz is lehet. De valahogy kezd ennek olyan filingja lenni, mint amikor hirtelen mindenki partizán lett. Majd a rendszerváltás után antikomunista.
vadsanca
Ez biztos? Miért nem jelentette fel a tettest akkor? Talán örömét lelte benne? Esetleg haszna is volt a dolgon? Talán Ő volt a kezdeményező? Eltelt majd 30 év, talán a pénzről szól az egész?
Nem szeretném gyanúsítani, de valami nem tiszta ebben a dologban.
verum
Lám, a közvélemény hamis, amikor elvetik az erőszakot.
Ha egy ismert színésznő az áldozat, mégha sok évvel ezelőtti is, akkor megérdemli, akkor csak felnűnésből állítja.
Pedig sok évtized kell, míg egy ilyen traumát bevall valaki, amíg szembenéz vele annyira, hogy nyilvánosan is elmondja. Talán azért, hogy mások is bátorságra kapjanak.
De a kommentelők zöme bizonyosság rá, hogy jobb hallgatni az ilyenről.
Az erőszak meg marad és nem csökken. Mert a megítélésben attól függ, hogy ki az elkövető és ki az áldozat - maga az erőszak az emberek zöménél mellékes.
Egyre inkább úgy vélem, hogy kis hazánk, sőt a világ is azt kapja, amit megérdemel. :-(
Yoda69
A szinesznok tobbsege szettett labakkal jut be a profi ligaba. Kesobb aztan lehet ugy magyarazni, hogy megeroszakoltak oket. Erdekes, hogy az eroszakolo mindig anonym marad.
Feraj49
Már néhány volt pornó színésznőcske is elkezdte egy időben híresztelni,hogy őt leitatták a felvételek előtt.Annyira ostoba kifogás ! Ugyanis a forgatás előtt SZERZŐDÉSBEN rögzítenek mindent ami bírósági perhez,vagy kártérítéshez vezetne.Már nem egy "ilyen"hölgyike veszített pert az USA-ban. Hát Barbika pereskedjél ! Esetleg talán hírnevet akarsz magadnak ? Akkor az nagyon "kétes" hírnév lesz !
papa.49
@GeoCravker: Nagyon igazad van, elítélem az erőszakot egy nő ellen, de kissé már gyanus hogy 20-40 év múlva derül ki az ,,erőszak,, ténye, már ha egyáltalán megtörtént...
namihami
Viszont mára úgy belejött, hogy lassan a pasiknak kell a hasonló inzultusától rettegni.
Hogy is van a régi viccben?-Nem kivánok feljelentést tenni, csak ezúton közlöm, hogy holnap is arra megyek haza.
Vagy a másik: Hát amikor ötödször találkoztunk, na az már majdnem erőszak volt.
Gemüs52
Mindig bűnnek tartottam a nemi erőszakot és elég undoríró dolognak ! Ha annyira felhevült ott a kulcsluk ! Hogy ez most miért került elő azt nem értem és nem tudom . A többi hatására ?
egyvandor
Ebben a témában mindenkinek vagdalkozni támadt kedve? :(
Január
Most akkor panaszkodik, vagy dicsekszik?
Nem látom értelmét közhírré tenni egy ilyen esetet. Ha megtörtént az eset, az elég szomorú és nem egy örömteli dolog. Minek a sebeket tépkedni?
bakegya
Barbara,nyilván azt szerette volna közölni,az erőszak elhalgatása részéről is hiba volt,csakkk úgy mint számtalan sorstársa részéről a hallgatás.
A traumák fedolgozását segítőkkel lehet igazán feloldani és orvosolni-egyedül nem megy és borzasztó nehéz-ez is jelzés értékű milyen előítéletektől akár erőszakkal is terhelt társadalom a miénk.(a szekszuális örömérzésnek-ami minden embernek biológiai szükségletét is képezhetné...)semmi köze a kierőszakolt közösülés élményéhez.Az trauma normális esetben.
bakegya
@Horizont: ugyan,csakkk besokalltam...már annyi hülyeség történik körülöttem itthon,arra gondoltam kicsi időre emigrálnék,a mentális állagomra igen ráférne valamelyik természeti népcsoport szekszuális alapon befolyásolt nyugalma.
szép új világ
Várom, hogy Kelemen Anna mikor jelentkezik hasonló sztorival.
papa.49
@szép új világ: Na én arra hogy hányszor))))))))))))))))))))))
Rumcájsz
Bottal sem erőszakoskodnék... Kamu az egész!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.