"A kislányom szekrényébe én nem nyúlok be, el lehet képzelni, hogy mit éreztem, amikor megtudtam, hogy idegen férfiak megtették. Mintha a végbelemen keresztül benyúltak volna a gyomromba, és megcsavarták volna" – mesélte Lagzi Lajcsi a Blikknek.

A trombitás ráadásul már előzetesben volt, amikor a házkutatás megtörtént. Felesége, Bogi mesélte el neki utólag, hogyan zajlott a házkutatás. Később a zenész párját is elvitték a rendőrök, pár nap után azonban őt szabadon engedték.

Lagzi Lajcsi kislánya bugyijai között is turkáltak

A sztárzenészt, közművek meglopásával és vesztegetéssel gyanúsítják, ezért törték rá a boldogasszonypusztai otthonában az ajtót 2015. szeptember 22-én. Lajcsi a szabadulása után úgy döntött, könyvet ír az esetről, Elfújom az igazságot címmel.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Még jó, hogy nem az épp viselt bugyijában... Mégis mire gondolt, hogy zajlik egy házkutatás?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Még jó, hogy nem az épp viselt bugyijában... Mégis mire gondolt, hogy zajlik egy házkutatás?
volvós
Azért a házkutató rendörök közt is van abberált, pedofil görény !!
human
Lajcsi, ezért hívják HÁZKUTATÁSNAK! Vagy tán azt gondoltad, hogy megkérdik, van-e eldugott kötvényed, valutád, afrikai igazolványod?
magyarbakancs
Lakodalmas Jancsiból már túlsók ami megy a médiában.
wagabund
Galambos elvtárs...a sitten befogadáskor remélem belenéztek a kokszosba? mert ha nem, akkor bizony rosszul végezték a munkájukat a bv-ben...nos az igazi házkutatás az bizony aprólékos... akkor tessék panaszkodni, ha valami eltűnt...

egyébként próbálja a nagy arca ellenére elképzelni, hogy maga az egyik házkutató, és a főnöke eligazításkor eredményt vár...ezért szól, hogy lajoskám, a gyerekszobákat is nézd át alaposan...mindent vizsgáljatok át...hátha...
aztán átnézi, még a bugyikat is(ha tiszta, ha nem)...ugyanis a munkáját végzi a nyomozó...ha kutatás közben recskázna a bugyikra, az mindjárt más lenne...ugye nem történt ilyen?

akkor?

az ügyvédje nem szólt, hogy csak kárt okoz magának a sok pofázással...?
verum
Szívesen olvasnék olyasmit is, hogy a felcsuti Mészáros lakását hogy forgatják fel házkutatáskor.
sgyuri2003
Házkutatás.
OK.
Mit gondoltak találni a kislány fiókjában? Egy áramlopó kampós drótot vagy egy vízvezeték szerelő Barbi készletet. Mer a gyanúsítás alapját képező bűncselekményről nem igazán szoktak írásos anyagok dokumentumok készülni.
sgyuri2003
@lópicigáspár: Azért abban megsegíthetnéd a fantáziámat, hogy e bűncselekménnyel kapcsolatban mit lehet találni az elkövető lakásán. Mert nekem fogalmam sincs.
lópicigáspár
@sgyuri2003: Nekem sincs, de hatásos pszichológiai hadviselés.
sgyuri2003
@lópicigáspár: Gondolom azért abban egyetérthetünk, hogy nyomozóhatóságnak nem dolga a terhelt elleni hadviselés. Ezzel az erővel akár a húsz évvel ezelőtti telefonkönyvvel is pofán baszhatnák, akkor lehet hogy azt is bevallaná amit nem tett. Milyen praktikus lenne.
Milyen egyszerű is lenne. Mi a fasznak nyomozni, meg a bizonyítékokkal bajlódni. Rámutatunk egy fekete seggűre, megküldjük neki az arcába a telefonkönyvet és kihirdetjük az ítéletet.
sgyuri2003
@human: Azért érdekes lenne 20 köbméter víz árából körvényt vásárolni. Ráadásul , hogy a vádban szereplő ingatlant nem is ő használta. Ebből a rezsicsökkentésből amivel bevádolták nem lehet profitálni.
human
@sgyuri2003: Milyen ingatlant nem ő használt? A birtokára gondolsz, vagy a lakóparkra?
lópicigáspár
@sgyuri2003: Pedig zömében így működik, ahogy írod és a bizonyíték gyártás, illetve véletlen megsemmisülés sem ritka, de ebbe jobb nem belefolyni! :(
Szókrakész
Lajcsikám.
Nem kellett volna áramot lopni és akkor nem történt volna meg mindez.
Akkor kellett volna felelősen gondolkodni és a lányod életét, erkölcsi... szem előtt tartani, mielőtt véghez vitted mindezt!
A házkutatás pedig HÁZkutatás.
A nevében is benne van.
Minden, ami a házban van!!!
Ezt neked is tudni kéne!
Ne sajnáltasd már annyira magad!!!
Mangu
Felesleges ragozni e témát. Intelligencia - bunkósság párharcából mindig a bunkó kerül ki győztesen. Lajcsinak meg a médiának csak "szereplés" a fontos - több moslékot a disznóknak, had csámcsogjanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.