Teljesen pucér képek kerültek elő a popdíváról - Madonna zsenge korában sem tagadta meg önmagát, sőt, akkor vetkőzött csak igazán. Fotói árverésre kerülnek.

Forrás: ma.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
Húsz éve még szenzáció volt, de ma a bibliát is ilyenbe csomagolják....
Ramadan
@ugyeugye: www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1121343/As-Madonna-poses-ANOTHER-raunchy-album-picture-doing-70.html

borzalmas szottyadt, pedig nagy rajongója vagyok, mert jó fej csaj, de ez a hard candy sorozat rémes, vagy nincs eléggé retusálva, olyan, mint egy combnyaktöréses néni bebugyolálva
ugyeugye
@arisztotela: Gondolom a nagy fotóra gondolsz. Sztem ezt szándékosan öregítették így el. Nézd meg a többi fotót, ami az utcán készült az újdonsült pasijával. Meg egyébként is - én is fun vagyok, a karrierjéért tisztelem - , el tudod képzelni róla, h így nézne ki?
Ő Madonna :)))
Ramadan
@ugyeugye: Igazából szerintem egy új kategóriát próbál bevezetni, a nagyon szexis öregnek látszó nőt, de ebben nem fog nagyon előre jutni. El azért nem öregítették, csak rossz a sminkje és nincs retusálva. Voltam a koncertjén Bécsben, és nagyon jól néz ki messziről, de mindenkiről lehet pocsék képet csinálni, viszont ő azt kommunikálja, hogy még ezt is megteheti. Kérdés, vevő lesz-e rá a közönsége. Nekem mindegy, mert a lelkierejét bírom, nem a külsejét, vagy akár a zenéjét.
ugyeugye
@arisztotela: aha. mondjuk csinált vad dolgokat a karrierje során, el tudom róla képzelni. Simán. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.