Hétfőtől indul az első meztelen magyar valóságshow, Ádám keresi Évát címmel, ahol minden játékos anyaszült meztelenül éli az életét. Randizik, eszik, iszik, hajat fon és persze áskálódik.

A játék lényege, hogy már az elejétől teljes valójukban ismerkednek a szereplők. A kérdés, hogy ez, vajon mennyire befolyásolja a kapcsolatok alakulását? Fontos-e a külső? Mennyire fontos? Vagy inkább a belső tulajdonságok alapján döntünk párválasztásunk során?

Ők az első négy meztelen játékos

Petra (22) pesti lány, egy szoláriumban dolgozik recepciósként, szeret plázákban csavarogni, és Jason Statham a kedvenc színésze, de érdekes módon, a kopasz fickók nem jönnek be neki. A barna hajú, kreol bőrű pasikat is kedveli.

A szőke hajú Anett (26) szintén Budapesten él, ügyfélszolgálati ügyintézőként dolgozik, és immár két éve szingli. – Furcsa, ha egy férfin nincs tetoválás – vallja Anett, aki a vad szexet is kedveli.

Őket fogja fűzni Josie (23), aki szintén Budapestről repült a titkos déltengeri szigetre. Eddig az építőiparban dolgozott, de idén megpróbálkozna a testőriskolával. A sötét hajú, természetes lányokat szereti, de nincs ellenére a szilikon sem.

A Viasat3 tájékoztatása szerint a műsorba háromszáznál is többen jelentkeztek, hetven százalékban férfiak, ám a válogatás során nagyon hamar kiderült, a hölgyek sokkal bevállalósabbak és felszabadultabbak ruha nélkül – értesült Blikk.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez kell a magyarnak??!!! Felemelő, értelmes, oktató műsorok. Remélhetőleg harrag támogatásával!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok