Vajna Timi ismét az Instagramon számolt be, egy fotó segítségével, hogy telnek a napjai. A kép egész jó lett, a filmpápa szexi felesége most éppen utazik és egy autóban csinált szelfit magáról. Na, hova ment? hát persze, hogy a Cannes-i Filmfesztiválra!

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Remélem jó messze a pi...ba,és ott is marad!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Aszittem Kinaba a kis kinai kislanyert, akivel meg akarta ajandekozni a kedves filmpapat... de ugy latszik a pa'pa'ne megsem akar oromot varazsolni ferjura arcvonasaira...
karma1
@Horizont: Azonkivul, hogy az, akkor legalabb Cannes-ba meirt is nem viszi a horiarcu ketkaru rablot? Az nem olyan megterhelo... Vagy csak kefelni megy onaccsaga, oszt azt megiscsak diszkreten koll csinalni...:o))))
karma1
@Horizont: Konkretan a teremben senki sem keszitett rola fotot, de valami folyoson es egy magyar tulajdonu etteremben lehetett latni fotot rola, de az volt az erdekes, hogy meg veletlenul sem volt egy kozos, gala utani fotoja sem Nemes Jelessel vagy akarmelyik mas, Magyarorszagot kepviselo filmszakemberrel.
timcsike posztolt magarol par fotot, de folyton egy szallo recepciojan a WC elott keszitett foto volt, 2-3 kulonbozo ruhaban... Soha egyetlen foto sem jelent meg roluk ugy, hogy valami egyertelmuen hollywood-i vagy amerikai jellegzetesseg lett volna ugy a kepen, hogy timcsi es az oreg horiarcu EGYUTT lehetett volna lathato...A kepek jo egy nap kesessel keszultek, csak egy foton volt horiarcu filmpa'pa, de azon nem volt olyan pont, amivel be lehetett volna Amerikat azonositani. Aztan mindenki szepen hazasunnyogott VALAHONNAN, nem vartak oket kancsi ujsagirok a repteren, nem volt hir arrol, hogy Havas Agnes ott lett volna, es O (Havas) mit csinalt, kivel talalkozott, szoval, SEMMI megfoghato hir nem jott le, es utana is kb. masfel honapig mindenrol suru kuss volt...
Ettol fuggetlenul akarmi is megtortenhetett volna, de az lehet, hogy elkerulte a figyelmemet. Nagyon kivancsi voltam, mi tortenik, de vegulis nem vagyok teljesen kompetens. (Azert holnap utananezek majd, mert most mar nagyon keso van...)
Aki Én
Igazi kirakat ember, a Hajdú ,,párja". Már szarni sem tudnak szelfi nélkül.
Feraj49
Remélem jó messze a pi...ba,és ott is marad!
Aki Én
@Bringás: ...már aki. Én egészen másképp hívom.
Bringás
@Aki Én: Ahogy te hívod, az a szó a celeb magyar fordítása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.