Németh Lajos lánya Finnországba költözött, ott házasodott, s így az időjós unokái is ott élnek. Szeretne több időt tölteni a gyerekekkel, s feleségével együtt hosszabb ideig terveznek kint élni.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

radikalisdemokratak
hogy-hogy nem minden egyes
.
BOLSEVIK-FASISZTA-FÉLFEUDÁLIS-JOBBÁGYSÁG=FIDESZ-FIDESZÁLLATOK-BANDATAG
.
valamilyen módon,
.
DE A HANYATLÓ NYUGATON AKAR ÉLNI, TANULNI, GYEREKET NEVELNI
.
én ezt nem értem!
most, hogy teljes erőből haladunk vissza az őskorba, s az illiberális totalitárius diktatúrák felé keletre, mi a jó büdös qrvq anyjukat akarnak a nyugattól?!
.
azért én azt mondom, hogy német lajcsit figyelni, tudni hova költözött a lánya, hova igyekszik menekülni a családjával, hogy minél egyszerűbben haza lehessen hozni tőlük a lopott holmit velük együtt!
aztán majd ott ÜÓcsán, a táborban életük végéig elmesélheti az időjárást a csuti gecinek - mármint, hogy miképp is kerültek oda, milyen új szelek fújnak ami odajuttatta őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.