A francia rendőrség razziát kezdett orosz huligánok begyűjtésére a Riviérán kedd délelőtt, amelynek folytán több szurkolót is kiutasítanak az országból, ahol jelenleg a labdarúgó-Európa-bajnokság zajlik.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az elso megmozdulasuk utan ki kellett volna oket toloncolni... Annyira erdekli oket a foci, mint kopasz embert a hajkefe...
Csak azert lettek odakuldve, hogy zavarogjanak. kubatov magyar kigyurtjai is azert vannak, hogy fizetesert csinaljak a balhet...
Ja, en kulonben az orosz csapatot is - meg mindegyik olyat, akinek az allitolagos "szurkoloi tabora" balhezik vandal modon - szepen kizarnam az egesz EB-bol.
Sportrol beszelunk, nem pedig szervezett terrorizmusrol, ha a csapatok IGAZI merkozeseit nezzuk. Ha nincs sport, csak balhe, azert kar egy ilyen rangos versenyre kimenni.
Legkozelebb majd meggondoljak a sportegyesuletek is, hogy mihez adjak a teljesitmenyuket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.