Budapest — „Latinovits Zoltán érdemes művész 45 éves korában – hosszan tartó, súlyos betegség után – véget vetett életének.” Ez állt 1976. június negyedikén a hivatalos közleményben, másnap ezt hozták le a lapok, mondta be a rádió, sugározta a királyi tévé. Érdemei elismerése mellett az akkori párthatalom két dolgot vett készpénznek Latinovitscsal kapcsolatban: hogy öngyilkos lett, és hogy hosszú, súlyos betegség gyötörte.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha mar ezert a cikkert senki nem vallalta a sajat kozremukodeset - egy sikerhajhasz cimben EZT leirni, hogy Latinovits MEGBUKOTT Bozzi ur szerepeben - hat ez enyhen szolva is gusztustalan!
Szegyellje magat a bulvarlap, a cikk masodik reszeben tett nehany halvany utalas a premiere es Latinovits sajat vallomasara a szereppel kapcsolatban nagyon olcso elegtetel...

El nem tudom kepzelni, hogy mi kesztet firkaszokat arra a mostani idokben, hogy 40 eves tragediakat idezzen fol, raadasul pontatlanul, nem minden aspektusbol ravilagitva a lenyegre, es csak resz-informaciokat adva - ez tokeletes rejtely szamomra...
Latinovits szineszorias volt, aki minden 300 evben egyszer szuletik talan magyar foldre, kulturaba. es mint ilyen , rendkivul erzekeny az elet minden teruleten, mint altalaban a muveszek.
Tessek hagyni beken pihenni a szineszt, az Embert, a csaladtagot - ha jot nem tudnak Rola irni, akkor fel-infokkal kar belecsapni a lecsoba...

Latinovits - Ruttkai - R.I.P
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@karma1: Nem tudom, milyen elképzelésed van, volt, lesz egy ""barátnéról"", de kérlek engem ez irányba ne vegyél számításba.
Nem hiszem, hogy a nejem (32 éve már, 2 nagykorú gyermek társtetteseként) túlzottan jó néven venné, ha megpróbálnál lecsapni a kezéről. Az Ő korában (ezt szerencsére nem olvassa) már nem lenne túl könnyű az újrakezdés. Arról nem is beszélve, hogy ami még ezen a vonalon még számomra meg vagyon írva, na az hadd maradjon meg az Ő számára. Ettől az én nyugalmam is biztosabbnak tűnik.
Előre is kösz.
Egyébiránt a namihami abból jött (a haverok aktív közreműködése mellett), hogy szeretek és állítólag elég jól tudok is főzni, szerintük IS.
karma1
@namihami: Hopszi! Nekem olyan hamimamis volt, vagyis amikor kiskoru gyermekunknek gugyogunk, hogy fogyassza el azt a nyavalyas spenotot, amit csak NEKI csinaltam, olyankor mondogattam ilyesmit: ne, egy hamit a maminak, stb...

Melyseges bocsidert esedezem, dehogy gondolnek en olyat Rolad...:) Imadom a hsz-eidet, dehat honnan a fenebol derulne ki, hogy egy bosz, buszke Edesatya rejtezik e nev mogott?
Nem foglak le-nozni, igerem!

Tehat meg egyszer, vilagosabban: elnezest kerek a tevedesemert!...:o))) (Mondja a sundiszno, es lekaszalodik a sikar keferol... Bocs, ezt viszont nem hagyhattam ki...:o)))))
nyanya001
@karma1: Hinnye van, hogy az ember melléfog, a nyamihami is ilyen, de hát
tévedni emberi dolog, mondta a sünike, és lemászott, a súrolókeféről :DDDD
namihami
@karma1: @nyanya001: Anno, beállított a brancs és az első kérdés MINDIG az volt, hogy:
Na, mi a hami? És ez megmaradt az évtizedek során.
Ilyen egyszerű a dolog, rajtam is ragadt a tény.
Egyébiránt, ezért harag? Ugyan már...
Különben is így 60 felett lassan nehezebb felkászálódni, mint le. Azt már ugyanis a gravitáció is sokszor megoldja.
karma1
@namihami: Akkor Isten hozott ket csajszi koze, szinten a 60-asok taborat erositve!...:o))))
szaboria1
Meglátszik uborka szezon lett most már a régi dolgokon akarnak rágodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.