Balatonszemes — 1976. június negyedikén Latinovits már Szemesen volt. A balatoni kisvárosban volt háza édesanyjának, Gundel Katalinnak is, akit arrafelé mindenki Tinka néninek hívott.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Altalam Nem Tisztelt Bulvarlap! Ha nem tud megemlekezni egy szineszorias halalanak evfordulojarol tisztesseggel, az ELHUNYTRA emlekezve, akkor tartsa meg maganak a mozdonyvezeto szomoru emlekeit!
Mindenki tudja, hogy a MAV-nak rendkivukl jol felszerelt uzemorvosi reszlegei vannak, akik a mozdonyvezetoket kulon kezelik az ilyen es hasonlo esetek mentalis feldolgozasaban, hiszen az esetek 98 %-aban nem a ozdonyvezetok a hibasak.

DE: Jelen esetben nem erdekel szegeny mozdonyvezeto 34 eve patyolgatott titka, hanem Latinovits Zoltan elete, munkassaga, nagysaga, kapcsolata peldaul Muller Peter iroval, aki csodalatos kapcsolatban all a Muvesszel meg halala utan is.

Szegyellje magat minden firkasz, aki kejelegve maszkal mas csaladok legszentebb maganeleteben, hiszen Frenreisz Karolytol sem kert interjut, csak valamit adott a szajaba, ellenorizetlen allitaskent.
Ha EZT jelenti az orbani es/vagy unortodox magyar kultura, media moral, akkor inkabb irogassanak az egysejtueknek, azok talan meg nem haborodnak fel ennyi aljassagon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.