Budapest – Vámos Erika (41) belefáradt abba a kilátástalan küzdelembe, ami egy hányatott sorsú csöppségnek rendezte volna az életét, ugyanakkor édesanyai szerepbe röpítette volna a műsorvezetőnőt. Tavasszal még úgy gondolta, húsvétkor már nála lesz a kis Emma, akit szeretett volna örökbefogadni, ám mostanra beletörődött: nem lesz a tündéri kislány édesanyja – marad állami gondozásban.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hm, ez van. A mai magyar igazsagszolgaltatasban egy bortonviselt "apuka" mondata tobbet er, mint 3 , felelossegteljes felnott - koztuk az edesanya - szava. Ugyanennek a bortontolteleknek megvan a joga, hogy a nevet ne irjak ki, az arca kitakart legyen, ha a TV-be kerul, mert a szemelyisegjogok altalaban ezeket illetik meg.

Kifordult a vilag, megvaltoztak az ertekek, ...
lampa laz
Egyszerűen tragédia amit a gyámhivatalok végeznek. Ezek a kockafejü idióta bürokraták, meg a törvény alkotói is elmehetnek a búsbp*ba, ha egy normális ember örökbe szeretne venni egy gyereket azt darabokra szedik, de egy piás, bunyós, bűnözésből élő társaság (mert az ilyet nem nevezném családnak) nevelhet gyereket. A legszebb húzás itt az, hogy még a börtönbe is be kell hordani a gyereket, hogy láthassa a "minta" apukát. Aztán lehet csodálkozni, ha ennek megfelelően fogja élni a felnőtt életét, az okos gyámhivataloknak köszönetően.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.