Újabb részletek derültek ki a Balaton Soundon, a DVBBS nevű kanadai duó öltözőjében történtekről – írja az Index.

A hátravitt lányok egyikének barátai szerint a szombati koncert végén a kordonok között jött egy magyar nő és egy külföldi férfi, ők választották ki a hat lányt. A lányok először felmehettek a színpadra, már ott kaptak egy üveg vodkát a kezükbe.

A koncert után a bulizást a dj-k konténerében folytatták a backstage-ben, pózoltak, fotózkodtak a DVBBS-sel. Ekkor került elő valamilyen ital, amelynek az üvegét nem látták. Feles pohárban kínálták őket. Azt gondolják, ez az ital volt az, ami a filmszakadást okozhatta.

Az Index úgy értesül, a hat lány közül hárman biztosan rosszul lettek. Egyikükre sírva találtak rá, volt, aki a vécében, volt, aki az öltözőben volt. Az egészségügyi sátornál később hallották, hogy az ott dolgozók arra gyanakodnak, gina volt az italukban. Több lányt úgy vittek el a mentők, hogy már a helyszínen infúziót kötöttek a karjukba.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a zenekar tagjai ellen kábítószerrel való visszaélés gyanújával indult eljárás, azt viszont a rendőrség tagadja, hogy nemi erőszak történt volna.

Az Index  szerint a rendőrségi közleményben említett négy ember közé tartozott – a fellépőkön, a kanadai testvéreken kívül – egy szürke pólós srác, akiről azt gondolják, szintén a zenészeket kísérte, a negyedik pedig menedzsernek tűnt.

Úgy tudják, az első hírekkel ellentétben a lányokra nem takarítók találtak rá, hanem fesztiválozók, akik az egyik lányt keresve riasztották a biztonságiakat, és velük együtt bementek a backstage-be. Ekkor még ott voltak a dj-k a konténerben, és egy fehér pólós lány volt velük. Miután a mosdóból elvitték a síró lányt, a biztonsági főnök visszament a többiekért, és ekkorra már a dj-k eltűntek, ott hagyták eszméletlenül a fehér pólós lányt, akit később mentő vitt el.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@karma1: Nem tudom mennyi sörösüveg van már ott, de én se hallottam róluk eddig , de szerintem nem veszítettünk semmit!:-))
Kevés olyan szülő lehet aki tudja mikor hol és mit csinál a gyereke. Kevés a jó nevelés meg a jómód is ha van egy olyan társaság amelyik elviszi a" buliba" mert nem akar kilógni a sorból. Kell valamennyi makacsság és nem kevés felelősség érzet , hogy hol a határ ahol még Én vagyok és vállalható a tett és a szülőknek sem kell szégyenkezniük.
Én úgy látom hogy a felelőtlenség meg bármilyen tett ami miatt lehet ítélkezni nem függ attól ki hol él és milyen nemű vagy melyik országban él.
Csizmás Kond
@karma1: Akkoriban itt még nem is volt drog, és a pia után sem kapkodtak ennyire a kislányok, sőt nem egy színpadon.
Az önértékelés ma nulla, mert nincs jövőképzete, nem tudja elképzelni hogy ő családanya...
Ezekért lehet hibáztatni bárkit és bármit de csakis a szülők a felelősek, akiket az ilyen kislányok semmibe vesznek mert vagy ugyanazt látják, vagy nagyon el vannak eresztve.
karma1
@feco fero: Hm ES??? Apukaknak lecsuszna a gatyaja, de szerinted kit kene elverniuk? Nadragszijjal a lanyokat, akik autogrammert mentek be SOKAN a zenekar oltozojebe, esetleg ennek a 99. rangu kis formacio tagjait raknad rendbe a nadragszijjal, vagy a feluletes szervezoket, akik mellett ez a par goreny be tudta csempeszni az anyagot?

Szoval, kit?
Desischado
@karma1: Igazad van drágám, de ezek a lányok ostobák, mert mindenre rá lehetett venni őket, (a szexre gondolok meg a drogra), mit hittek, miért lettek behívva? Az autógrammot helyben is kioszthatták volna.
Nem mindenki ilyen, aki normálisan van nevelve, az nem ilyen! Én sem voltam ilyen, te sem, mert kaptunk nevelést, és a lányod sem. Van aki alapból hülye, és van aki nem.
karma1
@Desischado: Abban igazad van, hogy se Neked, se nekem eszembe nem jutott volna bemenni senkinek sem az oltozojebe, pedig az osztalytarsnonk batyja road-olt az Omeganak, igy voltunk nehany Omega-bulin annak idejen - viszont akkor a pian kivul mas tudatmodosito nem nagyon volt hasznalatban...

Van egy olyan erzesem, hogy ezeket a lanyokat nem hivtak be, ok csak maguktol, de minden hatso gondolat nelkul mentek be az oltozobe. Lehet, hogyha csak 2 lany megy, akkor szamitanak egy grupira, de ha 6-an mennek be, akkor tenyleg elegge elkepzelhetetlen, hogy valahogy le lesznek tamadva barmilyen modon. Sajnos, a mai vilagban a piaba tett droggal akar olni is lehet, nagyon remelem, hogy a magyar hatosagok NEM engedtek elrepulni egy rovid vizsgalat utan ezeket a szemeteket, es nemcsak azt a gepet kestek le, hanem par honapig, vagy mig itelet nem szuletik, ezek a szemetek nem mehetnek el. Tessek mindenert vallalni a felelosseget, meg akkor is, ha celebek! (Bar nem hiszem, hogy vilagrengetoek lennenek, plane egy ilyen idiota nevvel, amit ki sem lehet mondani, mert csak egy szimpla rovidites)
kakaósbögre
képtelen vagyok-pedig igyekszem-bármilyen sajnálatot érezni.igaz,hogy érdeklődést sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.