A hétfői hírekkel ellentétben nem két, hanem hat lány ment az öltözőbe a DVBBS nevű formációval – írja a Borsonline.

A korábbi hírek arról szóltak, hogy eszméletlen állapotban találtak két lányt szombaton a Zamárdiban rendezett Balaton Sound egyik fellépője, a kanadai DVBBS öltözőkonténerében sajtóértesülés szerint. A rendőrség négy külföldi férfit állított elő, nemi erőszak gyanúja nem merült fel.

A fiúk a közönség soraiból választották ki a lányokat, akik boldogan mentek fel hozzájuk a színpadra és utána az öltözőbe is. Húszezer ember látta őket az imádott zenészekkel együtt bulizni, és az öltözőig vezető úton is testőrök és színpadi munkások hada figyelte minden lépésüket. A Bors információi szerint nem kettő, hanem hat lányról volt szó, ők mind egyszerre mentek be a zenészekkel és azok kísérőivel az öltözőkonténerbe.

A hat lányból három lett nagyon hamar – percek alatt – rosszul, amitől megijedtek a DVBBS tagjai, és azonnal kereket oldottak. A reptéren érte őket utol a rendőrség. "Három lány elszaladt, de a másik három már nem tudta elhagyni a helyszínt" – mondja a Borsonline szemtanúja. Egyikőjük állítólag a vécében rogyott össze, a másik kettő pedig az öltözőrészben hevert, amikor rájuk találtak.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a zenekar tagjai ellen kábítószerrel való visszaélés gyanújával indult eljárás, azt viszont a rendőrség tagadja, hogy nemi erőszak történt volna. Ez alapján közölte a zenekart képviselő magyar ügyvéd, Papp Gábor, hogy a két esetnek nincs köze egymáshoz.

A Blikk szerint ismert tévés újságíró lányát és annak barátnőjét találták meg eszméletlen állapotban a Zamárdiban rendezett Balaton Sound egyik fellépője, a kanadai DVBBS öltözőkonténerében. Nagy valószínűséggel ő volt az a szülő, aki feljelentést tett a rendőrségen.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A szülő inkább nevelte volna meg a pici lánykáját, feljelentés helyett!
perfekt
Mindegy ki ment be--érdekes viszont, két farkat hat igénylő között elosztani,hogy lehet :) ,az pedig tök mindegy kinek a hülye lánya, a páciens.
.
Fradigege
20 ezer emberből pont azt a 6 ribit választották, aki az egyik tévés lánya. Az egész világ rbanc. Csak végig kell stirőlni az utcát, ahogyan öltözködnek.
Manhattan
A szülő inkább nevelte volna meg a pici lánykáját, feljelentés helyett!
Csizmás Kond
..túl hamar lettek rosszul...még a végén olyan önkéntes erőszak is kialakulhatott volna
...valami olyasmi amint az uszodában...
volvós
6 " önkéntes lány " ment be 2 fiuhoz...
Aztán ha baj van, szülö a hibás ???
Ezek nem lányok, hanem útszéli kurvák...
A kurva meg ne szipogjon, ha megb...ák !!
herczeg0210
Lehet, hogy ismert a tv-s, bizonyos körökben, de nekem fogalmam sincs ki az a bényildikó? Lehet, hogy nem is lesz ezek után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.