Drámai éjszaka lett az amerikai választás estéjéből. Az előrejelzések szerinti majdnem biztos Clinton győzelemből előbb csak olvadó előny, majd katasztrofális vereség lett.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez az ASA és a világ tragédiája! Ismét bebizonyosodott, hogy a nem normálisok országa, ahol ész nem, csak sok pénz kell és akár elnök is lehet valaki!!! Megnőtt a 3-ik vháború esélye. Hihetetlen!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Bringás: Itt van a pofádba -. gyökér - a hibbant hatalomgyakorlásának jellemzője:

Az autoritarizmus vagy autoritarianizmus illetve az autoritárius rendszer olyan felfogást illetve politikai ideológiát jelent, ahol a kormányzás egy személy, csoport, vagy az állam tekintélyén alapul. A diktatúra enyhébb formája a totalitarizmussal szemben.

A matekkal továbbra is szarul állsz, ami a többséget illeti! Okt. 2.-án gyakorlati példát kaptatok arra a buta fejetekre a többség kontra kisebbség értelmezéséből!
Bringás
@quadrocopter: Nem lett érvényes és eredményes, de hasznos volt! Kiderült Orbánt ezzel a programmal a többség támogatja!
Autoriter a libsi, amelyik szájzárat alkalmaz és már a gondolat szabadságát is kétségbe vonja! Na az a totalitárius!
quadrocopter
@Bringás: Ezt kaptad: " A diktatúra enyhébb formája..."
"Autoriter a libsi, amelyik szájzárat alkalmaz és már a gondolat szabadságát is kétségbe vonja! "

Akkor mesélj, dobd a példákat!
nemkati
@Bringás: "Az ellenzéki pártok összesen nem szereztek annyi szavazatot, mint a Fidesz maga." Melyik szavazásra gondolsz? Amikor úgy írták át a választási törvényt, és úgy rajzolták át a körzeteket, hogy mindenképpen nyerjenek? És ez be is jött nekik, kevesebb szavazattal tudtak így többségbe kerülni? Hát erre a mocsokra én nem lennék büszke.
Bringás
@nemkati: Tessék elég szavazót mozgósítani, nem kisebbségből elégedetlenkedni a választási törvény miatt! Azért nyert a Fidesz, mert kevesebb szavazótok volt. Ez ennyire egyszerű!
csa-csa
@Peller Anikó: van ebben valami.
mondjuk a főcímmel óvatosabban bánnék, "Ez már talán vagy akár a szép új világ lehet..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.