Drámai éjszaka lett az amerikai választás estéjéből. Az előrejelzések szerinti majdnem biztos Clinton győzelemből előbb csak olvadó előny, majd katasztrofális vereség lett.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez az ASA és a világ tragédiája! Ismét bebizonyosodott, hogy a nem normálisok országa, ahol ész nem, csak sok pénz kell és akár elnök is lehet valaki!!! Megnőtt a 3-ik vháború esélye. Hihetetlen!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
Ez az ember tragédia! Szégyen az amcsikra, hogy egy ilyen fazont megszavaztak. És ráadásul az egész világra kihat, hogy ki ott az elnök.

Ráadásul még az is bosszantó, hogy a g..i örülhet és verheti a mellét, hogy tegnap ugyan egy nagy baromságot válaszolt arra a kérdésre, hogy melyik jelölt győzelme lenne a jó a mi számunkra, de ő volt az első, aki korábban véleményt mondott, és Trump mellett tette le a voksát.
Jozefina
Ez az ASA és a világ tragédiája! Ismét bebizonyosodott, hogy a nem normálisok országa, ahol ész nem, csak sok pénz kell és akár elnök is lehet valaki!!! Megnőtt a 3-ik vháború esélye. Hihetetlen!!!
nemkati
@Jozefina: Nálam már akkor leszerepeltek az amerikai szavazók, amikor Bush-t másodszor is megválasztották.
eugen4402
@nemkati: A nagy G. azt hiszem a Tusványosi fellépésén nyilvánította ki szimpátiáját az analfabéta ingatlan-milliárdossal. Mondtam már, hogy kis hazánk egy kísérleti labor, ahol emberkísérletekkel modellezik a nagyhatalmak politikáját. 2010-ben itt már bevált, hogy az értelmes szavazók otthon maradtak, helyettük a Mindegymilyen-Deváltozástakarunk Párt hívei járultak az urnákhoz. Most az USA nagyüzemi méretekben végrehajtotta. Semmi nem számít, csak változzanak a dolgok! Eszükbe sem jut, hogy rosszabb is lehet...
colibri
Megbolondult a világ. Kezdődött a brexittel. Most ez az őrült kampány utáni vad eredmény Amerikában. Szeretném azt leszürni mindezekből, hogy itt Magyarországon is pont az ellenkezője válik valóra, mint amit a többség vár, mint amit a közvéleménykutatók mantráznak. Vagyis, hogy orbánék vannak?/nincsenek a csúcson! Ha már nagy a pofáraesés a világban, miért ne történhetne így nálunk is. Jönnie kell, akár a semmiből ki kell nőnie egy új erőnek!
eugen4402
Már csak Moszkvában kellene egy új, szélsőséges, radikális cár a Kremlbe...
Ki tud olcsón ciánkáli, vagy arzénkapszulát szerezni...?!?
JAJMÁR
Szép új világ!? Uh! Ahol nőket alázóból elnök lehet?
Mindegy persze, egyik jelölttől se lennénk boldogabbak! De ez az önelégült arrogáns fax a rosszból a legrosszabb választás.
Szegény Világ :(
nemkati
Talán adhat némi vigaszt, hogy az amerikai elnöki rendszer nem olyan, mint nálunk az orbáni diktatúra. Ott az elnököt rengeteg tanácsadó befolyásolja, és a republikánus potentátok közül is többen Trumppal szemben állnak. Úgyhogy bízzunk abban, hogy visszafogják a tahót.

Egyébként éppen közvetítik a beszédét. Na abban biztos vagyok, hogy sokmindent nem így mondott volna, ha ő fogalmazhatja meg, de a beszédírói egy nagyon korrekt szöveget állítottak össze neki. Gratulálok, még ha nem is konkrétan Trumpnak. De az is rendben van, amit magától mond, mondjuk az ilyen köszönetnyilvánításokhoz nem kell nagy beszélőke. Ahhoz viszont Trumpnak gratulálok, hogy világosan, érthetően fogalmaz (a mondandója tartalmától függetlenül) és folyamatosan, nem makogva beszél, és főleg, hogy a számára megírt beszédet jól betanulta, nem papírból olvassa, mint például egybizonyos g..i.
Peller Anikó
@nemkati: Igen, szerintem sem eszik olyan forrón a levest, a kampány az egy dolog. Lehet nekünk egy csomó dolog rosszabb lesz, de az amcsik is megunták a tesze-tosza politikusokat. Tanulni kellene belőle itt az Eu-ban is, dehát az a legnehezebb.

Na, a reményhal megy utoljára.
Bringás
Végre győzött a normalitás a liberális elmebajosok fölött!
Ha Clinton nyert volna, már hamarosan ismét háborúzna Amerika valahol! Trump nem akarja az ökör demokráciát exportálni!
Hellcat
Trumpot még Bushnál is jobban fogják utálni...
nemkati
@Bringás: Te szemét bunkó! Én büszke vagyok arra, hogy liberális vagyok, és kettőnk közül valaki elmebajos, de az nem én vagyok. Kikérem magamnak a mocskolódásaidat, mert liberálisként úgy gondolom, nekem is címezted!
quadrocopter
@nemkati: Hagyd, már az indiánok sem bánották a dilis gyökereket.
Bringás
@nemkati: Akinek nem inge ne vegye magára! Ha magára veszi, viselje el a más véleményt és a kritikát! A liberalizmus a fasizmus édestestvére, az egyik legmocskosabb eszme!
Bűnvédő, bűnmentegető, nemzetellenes, devianciát és aberrációt támogató mocsok, amelyik a nemzet és a többség létére és hatalmára tör a legaljasabb, legmocskosabb eszközökkel, míg a jószívűség álarcában tetszeleg! Fertő, a normalitás ellentéte, amely semmiféle aljas trükktől nem riad vissza, hogy a kisebbség hatalmát gyakorolhassa a többség fölött! Na ezért lázadnak ezek a senkik Orbán ellen, mert ő a többség képviselője!
nemkati
@Bringás: 0rbán nem a többség, hanem az agyatlan kisebbség képviselője. És sok magadfajta szerint meg a kommunizmus és a bolsevizmus a legmocskosabb eszme. Mondják ezt azok, akik onnan veszik a példákat az aljas működésükre, pl a mostani kormány.
Bringás
@nemkati: Orbán a szavazatok többségét meg tudta szerezni. A libsik megugrották az 5%-ot épp. Az ellenzéki pártok összesen nem szereztek annyi szavazatot, mint a Fidesz maga. Milyen agyatlan kisebbségről beszélsz, hisz nulla a támogatottságotok? Mi vagyunk a többség, mi vagyunk az erő és megint jól lealázunk benneteket!
Szerveztek húsz fős tüntetéseket, többség?
Attól, hogy itt húsz- huszonöt agyatlan többségnek képzeli magát és erőszakosan támad minden ellenvéleményt, gyakorlatilag az ellenzék az a minoritás, amelyiknek se programja, se ereje, se elképzelése nincs! Magyarul nulla!
quadrocopter
@Bringás: Itt van a pofádba -. gyökér - a hibbant hatalomgyakorlásának jellemzője:

Az autoritarizmus vagy autoritarianizmus illetve az autoritárius rendszer olyan felfogást illetve politikai ideológiát jelent, ahol a kormányzás egy személy, csoport, vagy az állam tekintélyén alapul. A diktatúra enyhébb formája a totalitarizmussal szemben.

A matekkal továbbra is szarul állsz, ami a többséget illeti! Okt. 2.-án gyakorlati példát kaptatok arra a buta fejetekre a többség kontra kisebbség értelmezéséből!
Bringás
@quadrocopter: Nem lett érvényes és eredményes, de hasznos volt! Kiderült Orbánt ezzel a programmal a többség támogatja!
Autoriter a libsi, amelyik szájzárat alkalmaz és már a gondolat szabadságát is kétségbe vonja! Na az a totalitárius!
quadrocopter
@Bringás: Ezt kaptad: " A diktatúra enyhébb formája..."
"Autoriter a libsi, amelyik szájzárat alkalmaz és már a gondolat szabadságát is kétségbe vonja! "

Akkor mesélj, dobd a példákat!
nemkati
@Bringás: "Az ellenzéki pártok összesen nem szereztek annyi szavazatot, mint a Fidesz maga." Melyik szavazásra gondolsz? Amikor úgy írták át a választási törvényt, és úgy rajzolták át a körzeteket, hogy mindenképpen nyerjenek? És ez be is jött nekik, kevesebb szavazattal tudtak így többségbe kerülni? Hát erre a mocsokra én nem lennék büszke.
Bringás
@nemkati: Tessék elég szavazót mozgósítani, nem kisebbségből elégedetlenkedni a választási törvény miatt! Azért nyert a Fidesz, mert kevesebb szavazótok volt. Ez ennyire egyszerű!
csa-csa
@Peller Anikó: van ebben valami.
mondjuk a főcímmel óvatosabban bánnék, "Ez már talán vagy akár a szép új világ lehet..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.