Kétszer annyian nézték múlt héten a Sztárban Sztár + 1 kicsit, mint a VV8 döntőjét, a teljes lakosság körében a SuperTV2 lett a legnézettebb csatorna.

Megint a csúcson az IKO-s Sztárban Sztár + 1 kicsiFotó: TV2

Már korábban is írtunk a Sztárban Sztár + 1 kicsi szárnyalásáról, a múlt héten viszont tovább erősödött a műsor népszerűsége, így a teljes lakosság körében a SuperTV2, míg a 19-49 évesek között a Mozi+ lett a legnépszerűbb kábelcsatorna az elmúlt héten, teljes napon. Sőt Hajós András műsora a Dalfutár is fölényesen veri az RTL Spike Playback Párbaját.

A TV2 Csoport és az IKO Műsorgyártó szakemberei készítik a produkciót, amely az elmúlt hét legnézettebb kábeles műsora lett, a 4 évesnél idősebbek körében több mint 760 ezren választották vasárnap esti szórakozásnak, míg a ValóVilág 8. szériájának döntőjét kevesebb mint feleannyian, alig több mint 350 ezren.

Megint a csúcson az IKO-s Sztárban Sztár + 1 kicsiFotó: TV2

Mivel a Dalfutár is megverte az RTL Spike Playback Párbajt, a SuperTV2-nél az őszi műsorstruktúra indulásának első hetéhez képest a 18-59-es célcsoportban, teljes napon csaknem 60 százalékot nőtt a nézettség. A Mozi+ szárnyalásával így a TV2 Csoport kábelportfóliójának közönségaránya főműsoridőben több mint háromszorosára nőtt a 18-49 évesek között és a teljes lakosság körében is a tavalyi adatokhoz képest.

A Propeller kiadója az IKO Digital Kft., az IKO Media Group tagja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.