Magányosan szilveszterezik Medveczky Ilona. A 75 éves táncművésznő mindennapjait egészségi problémák és szerelmi csalódás is keserítette – írja a Blikk.

Medveczky Ilona: Csalódás volt a 2016-os év

Nem szívesen tekintek vissza erre az évre. Ennek két fontos oka van. Az egyik a csuklóműtétem, amelyre azért volt szükség, mivel egy csont rosszul forrt össze és nyomott egy ideget. Aludni sem tudtam tőle, így az operáció elkerülhetetlen volt, ám még utána sem tudtam sok dolgot csinálni. Így például a kert és a ház díszítése is minimális volt, pedig aki ismer, az tudja, hogy nálam ilyenkor minden a karácsonyról szól.

A másik fájdalmas emlék pedig egy szerelmi csalódás, gondolni sem akarok rá. Kaptam az élettől egy érzést, amit eddig nem is ismertem, de hatalmas csalódás követte. Utolért a sorsom, de már jól vagyok, csak előre nézek. 

A díva egymagában búcsúztatja az óesztendőt. Az legalábbis biztos, hogy ő maga nem szervez partit.

Nem tervezek semmit. Ugyan szerencsére van meghívásom szilveszter estére, de még nem döntöttem róla. Korábban előfordult, hogy nagyon készültem egy ilyen bulira, de nem éreztem jól magam. Ezért fontolom meg alaposan, mielőtt igent mondok. Engem az sem zavarna, ha vendégség nélkül ülnék itthon az év utolsó napján, erre is van esély.

Vannak barátaim, a számomra igazán értékes emberek azonban már meghaltak. Az utóbbi időben pályatársak, barátok távoztak az élők sorából, így nem az igazi a hangulat. Amikor párkapcsolatban éltem, természetesebb volt a karácsony és a szilveszter is. Jöttek a közös barátok, ismerősök, sosem voltam egyedül. Manapság a kutyáim kötnek le, nincs időm unatkozni mellettük.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
"-Vannak barátaim, a számomra igazán értékes emberek azonban már meghaltak. "

Ha ennyire igényes, akkor ennek a mondatnak így nem lett volna szabad elhagyni a szájacskáját.
Érzékenyebbeket most sikerült megsértenie.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
No kedves művésznő...nekem pedig csípő műtétem volt,,, Önhöz hasonlóan én is közhírré tétetem. És még az adott hálapénzt is kevesellte a doki. Most akkor mi van? Ilyen ez az ország, és benne csúcs az egészségügy, de stadionunk van egy pár, meg lesz is, még a papok is focizni fognak Szegeden. Mi erről a véleménye nagysasszony?
mariaberta
Ja még valamit:::: Ebben a korban gyakori a szerelmi csalódás. Vagy az áru fonnyadt, vagy a pénze kevés.
wagabund
Kedves Hercegnő! Szívszorító az elkeseredését olvasnom...majdnem annyi idős vagyok mint kegyed..ezért veszem a bátorságot, hogy néhány apróságra felhívjam nagyrabecsült figyelmét..
..például...nagyon tessék körülnézni, és memorizálni minden értéket...hogy miért? mert csúfabb a világ, mint gondolni tetszik...

...egy kedves ismerősöm hasonlóan szerette a vagyonkáját...aztán se szó, se beszéd, jött érte a kaszás...de túl nehéz volt az istenadta, hát otthagyta a padlón...egy hét múlva már sokan keresték, és furcsállották, hogy nem nyit ajtót...hát beküldték a legbátrabbat...az alig egy órányit bennt volt, néha kiszólt, hogy keresi a kulcsot, meg híjják a rendőrséget..aztán jöttek-mentek az emberek, lassan kopni kezdett a lakás. Annyira, hogy az égadta világon semmi nem maradt, mire előkerült valami távoli rokon. Neki csak a gond jutott ...érték semmi. Még a kutya (értékes) tányérja is lelépett.

E fenti süketelés persze csak példabeszéd akart lenni...nincs benne semmi intelem. Pláne, hogy önt nem is érinti. Tessék vigyázni, meg ne fázzon.
Én még emléxem a Thunderbird-jére(is)..szép idők voltak...
ila51
...Ilona , így senki sem arra emlékszik , hogy 12 kilós gyöngyös ruhában táncolt annak idején...
papa.49
@ila51: Az már régen volt és a múlt század homályába veszett))))))))))
ila51
@papa.49: igen , akkor még nem volt Facebook
rádió riport volt vele

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.