Elszabadultak az indulatok Sarka Kata és egy korábbi szépségkirálynő-jelölt, Szunai Linda között. A balhét az idei Miss Universe jelöltje, Bódizs Veronika váltotta ki, akit sokan kritizáltak bemutatkozó kisfilmje – pontosabban angoltudásának hiánya – miatt, Sarka azonban a védelmére kelt: elmondta, ez nem feltétele a részvételnek, és a lány hozzáállása még mindig sokkal jobb, mint a korábbi jelölt Szunai Lindáé.

A követők döbbenetére nagyon kemény szavakat intézett a korábbi királynőjelölt felé:

Szunai Lindán kívül – aki nem tartotta be a hazai szervezők kéréseit önkényesen, nem is ért el semmit az égvilágon – más versenyzők is tudtak felső fokon angolul. Kulcsár Edina nem beszélt tökéletesen közel sem, és a világ második legszebb lánya és Európa legszebbje. Szunai Lindára egyáltalán nem volt büszke senki, és nem szeretett vele dolgozni több ok miatt is. (…) Minden kolléga és én is azzal példálózunk, hogy olyannak sosem szabad lennie egy szépségkirálynőnek, mint Szunai Linda. A hozzáállása a versenyhez és a társaihoz stb. A teljesítménye meg jóindulattal sem nevezhető teljesítménynek. Nekem erről ez a véleményem. Hiába szép valaki (kinek az, kinek nem), ha belülről rohad. Ezt a lányt nem ismerem, de tudom azt, hogy a társai szerették, jól teljesített, lehet vele együtt dolgozni, nem hisztis, nincs egy olyan anyja, aki megkeseríti a szervezők munkáját, és lehet rá számítani” – fejtegette Kata, majd hozzátette: – „Számomra ez a lány a szépségkirálynők karikatúrája, szégyen, hogy ő is annak nevezheti magát.

Szunai tömören reagált az irományra:

Sarka Kata, remélem, ennyi idősen, mint te, én már nem itt fogok tartani. Hogy a Facebookon szidok számomra teljesen érdektelen embereket.

Kata ekkor arra kérte Lindát, ebbe most ne menjenek bele, mert ő bizony tudna olyan dolgokat mesélni, amik másnap a címlapokon lennének.

A Bors mindkét felet megkereste, de elmondásuk szerint nem kívántak ebben az ügyben többet nyilatkozni, lezártnak tekintik. Azóta a beszélgetés, ismeretlen okokból, de a Facebookról is teljesen eltűnt.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Designer
"...mert ő bizony tudna olyan dolgokat mesélni, amik másnap a címlapokon lennének." - Kimeríti a zsarolás bűntettét: buntetojog.info/kulonos-resz/btk-367-§-zsarolas/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
Az a lényeg Katka, hogy te már kívülről is! Zsák a foltját... Bagoly mondja... stb...
Györe-Juhasz Eva
Esze semmi fogd meg jól!
Sarki Katinak annyi esze volt,hogy Hajdú hátán egy ócska celebecskèt faragtasson magából a médiával.Neveletlen ,nagykèpű ,aki a saját gyerekeit is a saját őnző cèljaira használ fel.
Normális gondolkodású anya nem hordozza őket ország-világ elè,mutogatva őket mint a bazári majmokat.
Hú de mit is írok,mèg a vègèn kihúzom a gyufát Trump bácsinál,akivel Sarki külön szobában találkozott 2013-ban ,jaj Petya nem igazán csiplek,de ilyen asszony pajtás után ne bánkódj.
mariaberta
Minden celebről kiderül, hogy nő létére is egy nagy BUNKÓ, hogy egyéb jelzőt ne mondjak kis Sarka-skáról.
Eladott Ország
Sarka Kata meg az irgalmas nővér. „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, és felebarátodat, mint magadat.” Lukács 10,27
papa.49
@Eladott Ország: Mindig azt az urat akinek a bugyellárisába bejárása van))))))))))
Eladott Ország
@papa.49: Nagy úr a brifkó. Egy dolog az évszám (születési szám) de legfontosabb a számlaszám. Aztán szopok nyalok gombot varrok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.