Megosztó fotót tett közzé Facebook-oldalán Medveczky Ilona: az egykori táncművésznő egy szál bikiniben sütkérezett a közeledő tavasz örömére (persze, láthatóan nem a budapesti 3 fokban tette ezt).

A képet kommentcunami követte, volt, aki elismeréssel adózott a díva mai alakjának, míg más szerint évekkel ezelőtti fotót tehetett ki – de olyan is akadt, aki lekritizálta mai külsejét.

Hű kisanyám, nem látod a melleid hogy néznek ki?????? Én nem mutogatnám!!!! Persze ha szereted, hogy kiröhögnek, akkor okés

- fakadt ki egyikük.

Az biztos, hogy Medveczky fotója nem áll messze a valóságtól, hiszen már tavalyi, dubai nyaralásán sem festett másképp – egyébként meg szeretnénk mi 75 évesen így kinézni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugy mellekesen: a vilagon semmi mas dolga nem volt az eleteben, csak hogy a sajat testet karbantartsa, es gyakoroljon, fellepjen mint tancmuveszno. Nagyon melyrol jott, Kobanyarol, es nagyon magasra jutott minden ertelemben. Valoban rengeteget dolgozott , hogy felepitse magat. De konyorgom, nem tudna vegre egy kicsit elmenni vegre nyugdijba? Muszaj vele minden honapban valahogy talalkozni? Elloptak a kartyajat, aztan 10 ezer forintot kertek az ujert, eltorte a kezet viraglocsolas kozben, orizgeti ajkait az igazi szerelmenek, akit az ablakbaulve meg mindig var, nehezen el meg a kutyaival, jaj, most Dubaiban volt nyaralni, az Operabalra Rolls Royce-on erkezett, most pedig varja a tavaszt egy leheletnyi bikiniben... Nehogyma' ne legyen vele tele a nemletezo tokom?...:o(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Szánalmas, hogy valaki nem tud méltósággal megöregedni. Érdekes, hogy mindig panaszkodik a kis nyugdíja miatt, közben meg luxus életet él. Hazug, vén banya!
aremy
@Edmond Dantes: biztos hogy a törökök?
kiscsillag66
Nem kellene már állandóan szerepelni. Tudom, a magamutogatás minden művészre vonatkozik, de nem minden áron. Pihenjen egy kicsit!
Lackó50
Mivel kevés a nyugdíja (Mert annak idején nem nagyon szorgalmazta, hogy félre tegyen a nyugdíjas éveire) beállt a celebek közé és most azzal keres mellékes jövedelmet, hogy az ilyen fotókat és az interjúit jó pénzért eladja a médiának. Mint ezt látjuk, még Győzike is (és még sokan mások) elég jól megél ebből. Nem kell túlterhelnie magát a munkával.
wagabund
@Lackó50: mint a mostani kattintásainkból is kiderül, van rá igény...izé...kereslet..vagy ilyesmi..
terlasz
@karma1: Azért azt tudjuk, hogy Ilonánk bőre fiatalabb korában is elég csúnyácska volt, de a fotóshop csodákra képes.
A kőbányai mélységet nem ismerem, mostanában egészen élhető hely.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.