Vadonatúj saját gyártású műsorok, sztárokkal visszatérő event show, blockbuster filmek, országos sorozatpremierek és egy lenyűgöző szuperprodukció – a TV2 Csoport a szakmai és bulvársajtó vezetőinek prezentálta tavaszi műsorstruktúráját.

Hétfőtől péntekig a Tények előtt egy vadonatúj magazinműsor, a Ripost hozza a legfrissebb sztárhíreket. Emellett hétfőn a békülni vágyóké lesz a főszerep a TV2 izgalmas szociális kísérletében: az Egymás szemében című sajátgyártású formátumban a műsorvezető Jakupcsek Gabriella, aki a konfliktuskezelés folyamatában mediátori szerepet is betölt majd.

Vadonatúj saját műsorokkal jelentkezik a TV2 Csoport

Kedden országos tévépremierrel jön a Született szobalányok, az Eva Longoria és a Született feleségek alkotói által jegyzett amerikai sikersorozat. Szerdán a sztárok gyerekei kerülnek reflektorfénybe, Ördög Nóra műsorvezetésével jön a Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Csütörtökön megnyitja aktáit a Detektív Bt. – A nyomozócsalád. Bátorfiékat számos ügyfél, sokféle zűrös üggyel keresi fel, és ők igyekeznek mindet a lehető leghamarabb felderíteni.

A török sorozatok rajongóinak hamarosan érkezik A szultána második évada, de premier epizódokkal folytatódik a Megtört szívek és a nemrég indult Fatmagül is.

Új formátumokra azonban a tavaszi struktúra premierje után is számíthatnak a nézők. Hamarosan érkezik Till Attila műsorvezetésével az Annyit ésszel, mint erővel, a game-show, ahol a játékosok együtt, de egymás ellen is játszanak, és ahol éppúgy szükség van a fizikai erejükre, mint a tudásukra.

Már javában keresi a TV2 a Séfek séfét. A vadonatúj gasztro-tehetségkutatóban profik és kezdők egyaránt indulhatnak a tíz millió forintos fődíjért, és az egyik legnevesebb nemzetközi séf iskola ösztöndíjáért. Jön a Szerelem első csókra, ami szintén a szociális kísérletek műfajába tartozik. A merész jelentkezők vakon, egy csók alapján próbálják kideríteni, ki is lehet az igazi.

A tavalyi év legnézettebb szórakoztató műsora, A Nagy Duett is új évaddal tér vissza. A showban ezúttal is profi énekesek és a dalolással eddig legfeljebb a fürdőszobában próbálkozó sztárok állnak együtt színpadra, hogy a zsűri mellett a közönséget is lenyűgözzék.

2017-ben igazi harcosok születnek a TV2 képernyőjén, hiszen jön a világ egyik legkeményebb kihívása. Mától várja a jelentkezőket a csatorna új szuper-produkciója, a NINJA WARRIOR Hungary, a harcosok viadala. Bárki jelentkezhet, aki úgy érzi, van benne elég erő, akarat, kitartás, hogy legyőzze a NINJA WARRIOR Hungary elképesztő akadályait.

A SuperTV2-n Kasza Tibor vezetésével jön a Pénzt, vagy éveket! című saját gyártású műsor. A tíz millió forintos fődíjért sztár párosok játszanak, akiknek semmi más feladatuk nincs, mint kitalálni az eléjük állított civil játékosok életkorát. Feladatuk elsőre egyszerűnek tűnik, de garantáltan nem lesz az.

A TV2 Csoport férfias szórakozást kínáló csatornáján, a Spíler TV-n már javában dübörög az angol első osztály focimérkőzéseivel a Premier League, és a jégkorong legnagyobbjaival az NHL legújabb szezonja, tavasszal pedig a motorsport szerelmesei örülhetnek, számos exkluzív tartalommal jelentkezik a csatorna.

A FEM3-on folytatódik népszerű délelőtti magazinműsor, a FEM3 Café, Várkonyi Andrea és állandó beszélgetőpartnerei továbbra is láthatóak a Micsoda Nők!-ben, és a sztárok legpikánsabb titkai sem maradnak rejtve Orosz Barbara előtt, hiszen új részekkel folytatódik a Hálószobatitkok.

A Chili TV-re a saját gyártású tartalmak, a Kézzel írott receptek és az Ízes Élet Négykezes mellett számos nemzetközi formátum is érkezik. A legkisebbek is megmutatják főzőtudományukat az angol Mesterszakács Junior-ban, de jön a BBC népszerű sorozata, a Sütimester is.

A romantikus műfajok kedvelőinek eddig nem látott sorozatokkal kedveskedik az Izaura TV. Két újdonsággal is bővült a csatorna kínálata: egy német telenovellával, az Alisa-val, illetve a történelmi ihletésű, orosz sikerszériával, a Katalin cárnővel. Emellett olyan korábbi nagysikerű sorozatok folytatódnak, mint a Kuzey Güney, A fekete özvegy vagy a Vad angyal.

A legkisebbek szórakoztatására ismét megannyi mesés kedvenccel készül a TV2 Csoport gyerekcsatornája, a Kiwi TV. A Hupikék Törpikék Magyarországon eddig nem látott részekkel folytatódik, és jön a Zűrgombócok második évada is. Továbbá olyan ismert címek is színesítik a kínálatot, mint a Harisnyás Pippi, a Maja, a méhecske, a Flipper és Lopaka, vagy a Blinky Bill kalandjai.

A Humor+ csatornán országos premierként negyedik szériájával folytatódik Az ítélet: család, valamint kilencedik és tizedik évadával debütál az Amerikai fater, de továbbra is próbára teszik a nevetőizmokat az Ember vs. légy vagy a Kapsz egy fülest epizódjai is.

A Zenebutik 2017-ben is elhozza a sokszínű zenei műfajok legjavát, legyen szó rock, a soul, pop vagy éppen szórakoztató kedvencekről.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fasza ennyi szemét egy rakáson, na mindegy egyiket se nézem!!!
aremy
már alig várom hogy az ördög mikor jelenik meg a király tv-ben mármint a nórika.
aremy
@nyanya001: én is .mert olyanok ezek a senkik mint a sürűn pároztatott bajtárs nők" a bajtársat a mentősök faxátol vettem" ebbe a székbe még nem ültem hupp.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.