Hét hete alkot egy párt Hajdú Péter és Eszter, a műsorvezető azonban még el sem mondta Noncsikának és Dávidnak, hogy új szerelme van – írja a Blikk.

Hajdú Péter egy múlt héten előkerült fotó kapcsán volt kénytelen beismerni, hogy egy ideje már új kapcsolatba kezdett a Sarka Katától való válását követően. A hölgyről mindössze annyit tudunk, hogy Eszternek hívják, és a tévéssel még csak az ismerkedési fázisban járnak.

Hajdú Péter még nem mutatta be új szerelmét a gyerekeknek

Hajdú állítja, egy házassággal a háta mögött komoly kapcsolatot, nem pedig futó kalandot keres – a gyerekeknek való bemutatásra azonban még nem került sor.

Ha Eszter szimpatikus nekik, együtt is szervezhetünk majd programokat. Mivel ők a legfontosabbak, ha ez nem fog megtörténni, azt is el tudom képzelni, hogy a párom ne legyen otthon, mikor a gyerekek átjönnek.

- mondta, hozzátéve: ez hosszú távon talán nem lehetséges, de pontosan tudja, hogy érezhetnek most a gyerekei – tekintve, hogy maga is elvált szülők gyermeke.

Anya ezt nagyon profin kezelte. Megismertem, és meg is szerettem az új párját

- emlékezett vissza a műsorvezető.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Minek kéne arra a néhány hétre? Mire megismernék és felismernék azok a gyerekek, addigra már egy újat kéne megszokniuk. Ennyi időre kár a fáradtságukért.
volvós
Kijaf@sz kiváncsi te agyatlan tahó a jövödre, ha lehet a gyerekeket hagyd ki ebböl
szerintem sarkikata már beoltotta a gyerekeit a következö pénzmániás ribit nem
kell, hogy megismerjék...Jó lenne már a közmunka-programban olvashatnánk rólad...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.