Kéthetente hétvégén láthatja gyerekeit a tévés producer, erről már a válóper kezdete előtt megegyeztek Sarka Katával.

Csütörtökön veszi kezdetét Hajdú Péter és Sarka Kata válópere, a felek közt már annyira elmérgesedett a helyzet, hogy szinte szóba sem állnak egymással – olvasható a Blikk cikkében.

A lap úgy értesült, a tárgyalások a következő időben a gyermekelhelyezésről, gyerektartásról fognak szólni, de erről Hajdú és Sarka már peren kívül megegyezett. 

A Blikk szerint Hajdú a két gyereke után havi 150 ezer forintos gyerektartást fog fizetni, és kéthetente hétvégén láthatja őket. 

A válófélben lévő házaspár egy ismerőse a lapnak elmondta, az összeg még változhat a bíróság döntése szerint, és valószínűleg visszamenőleg, augusztustól kell fizetnie Hajdúnak, mivel tavaly júliusban költöztek szét.

A gyerekek helyzetének rendezésében nem volt vita a két szülő közt, a közös, milliárdosra becsült vagyon elosztása azonban még okozhat gondokat. 

Ott a közös családi ház, a balatoni nyaraló és a cégekben is része van Katának, például a nyáron nyitó egészségközpont létrehozásába is együtt kezdtek bele

- árulta el a család barátja a Blikknek.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
2017-ben a bérminimum bruttó 161.000 forintra, a nettó 107.065 forintra emelkedik. Ezek szerint Hajdú Petya igencsak nagy hozzádott értékket tesz hozzá Máriahonban, szittya hazánk fejlődéséhez, a munkaalapú társadalomban. Futja a két gyereke után havi 150 ezer forintos gyerektartás fizetésére is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.