Annyian akartak elmenni a Szomszédok című sorozat jubileumi találkozójára, hogy a szereplők kénytelenek voltak titkos helyen ünnepelni.

Idén ünnepli a harmincadik évfordulóját a legendás Szomszédok című sorozat, melynek szereplői bár minden évben összegyűlnek, idén olyan rajongással találták szembe magukat, amilyenre álmukban sem számítottak. Tízezrek jelentkeztek ugyanis a meghirdetett gazdagréti találkozóra, amitől a szervezők szó szerint megrettentek. Ezért ünnepeltek idén zárt körben az egykori stáb tagjai.

„Minden évben találkozunk, az egyetlen kivétel ez alól 2016 volt, akkor nagyon sokan nem tudtak eljönni, ezért elmaradt a buli” – mesélte a Borsnak Németh Kristóf, a Szomszédok egykori Gyurkája, aki tizenkét évesen csatlakozott a legendás szereplőgárdához.

„Idén jubilálunk, természetes volt, hogy mindenki ott lesz a találkozón, aki csak megteheti. Eredetileg nyilvános közönségtalálkozót szerettünk volna Gazdagréten, ahol bejártuk volna a forgatás helyszíneit, de olyan sokan jeleztek vissza, hogy az már bőven meghaladta az általunk tervezett program méreteit. Ezért a szervezőkkel, Krajcsovics Tamás operatőrrel, Kecskés László gyártásvezetővel, és természetesen Horváth Ádám rendezővel úgy döntöttünk, hogy legyen most egy „titkos” buli, aztán szeptember 2-án egy nagy, nyilvános összejövetel a rajongókkal az előre eltervezett helyszínen, Gazdagréten.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.