Nemrég egy interjúban Szabó Zsófi arról beszélt, hogy édesanyja nehezen békélt meg azzal, hogy férje roma származású.

Majka élesen bírálta azt a cikket, amely arról szól, hogy Szabó Zsófi édesanyja azért nem beszélt a lányával fél évig, mert Zsófi cigány férfit szeret.

„Hazudnék, ha azt mondanám, nem aggódom, ha belegondolok, hogy az unokáim félvérek lesznek, de ők már az én véreim is. És biztosan nagyon fogom őket szeretni.”

- mondta Zsófi anyukája.

Majka erre így reagált:

Majka posztja alatt a rajongói is rendesen kiosztották a rasszistának titulált édesanyát.

A bejegyzés nem maradt válasz nélkül, Zsófi azt írja, ma Magyarországon nincs elfogadás. Majkát egyébként kedveli, kivéve, mikor számára ismeretlen embereket kritizál.

Szórakozás - 2020. November 26., 22:52
Orbán Viktor: „Ne döfjön le”
Itthon - 2020. November 26., 21:18
Csalók élnek vissza Varga Judit nevével

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szederkenyicsaba
Nem szeretném megbántani Majkát, nem ismerem, nem az én korosztályom és az érdeklődési köröm, de aki szereti, biztos jól teszi.
De bántás nélkül, azért látszik, hogy többet képezhette volna magát...Nem érti az egész lényeget, pláne nem az anyukát. Sajnos el kell mondanom ennek a túlképzett legénynek, hogy az anyuka nem rasszista, Szabó Gabi meg nem hülye. Egyszerűen arról van szó, hogy ez az ország még ma is nyakig rasszista. Nekünk csak egy lánykánk születhetett és sokáig szerettünk volna örökbe fogadni is. Cigány gyereket egy dolog miatt nem akartunk. Nem azért mert cigány, hanem már akkor is középkorú voltam és ismerve a magyar hozzáállást, tudtam, hogy a helyzet 20-30 év múlva sem változik meg. S tartottam, hogy nem tudnám megvédeni a gyermekem (mert akkor már az lenne, függetlenül, hogy ki a vérszerinti apa, anya) a mocskos cigányozóktól, zsidózóktól. Vagyis kedves Majka, ha komoly dologba akarsz beleszólni, gondolkodj kicsit és ne bánts meg tisztes családanyákat. Te maradj a kis egyszerű celeb világodban, tiszteljük, hogy kikupálódtál, de ennyi belőled elég.
Szeparepa2
Ki kell irtani az összes cigányt, négert, arabot, zsidót, minden alja férget.. az utolsó emberig... csak a tiszta, nemes árja faj maradhat... Heil!!! XD XD XD
Horizont
@szederkenyicsaba: Igazat adok neked. De azt gondolom ezt nem kellett volna Szabó Zsófinak a nyilvánosság elé tárni. Maradni kellett volna a családban. Azért a Zsófi nem egy csóró cigány fiút választott. Ez kicsit árnyaltabbá teszi ezt az egészet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. November 26., 15:51
Kiderült, hány férfival szexelt eddig Gáspár Bea
Itthon - 2020. November 26., 14:52
Jön a télies fordulat