Schobert Norbi Berki Krisztán társaságában élvezi az olasz nyarat, és tegnap komoly vitába keveredett néhány követőjével.

A fitneszcézár azzal hencegett Facebookon, hogy egy olasz étteremben a saját tésztáját főzette meg. Aztán kiderült, hogy ez valószínűleg kamu, majd Norbi egy másik étteremben úgy tűnik, tényleg elérte, hogy az Update-tésztáját használják alapanyagként a helyi szakácsok. 

Hogy mi igaz ebből és mi nem? Kit érdekel, amikor ilyen frankó mémek készülnek – és ezt maga Norbi is elismeri, hiszen ő maga osztotta meg:

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Én pedig elmegyek moziba, és megnézem a kedvenc filmemet. A tabletemen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
...és még mondja valaki, hogy nálunk rosszul élnek a bohócok.
wagabund
Norbi meg röhögve számolja a gyarapodó betétjét...csak úgy dől a pénz. mert mint előttem írta "magyarbakancs", a fogyás nagy üzlet...(vagy inkább annak ígérete?)
Eladott Ország
@wagabund: a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fm.cdn.blog.hu%2Fho%2Fhomar%2Fimage%2F201405%2Fnorbipizza.jpg&key=Zq1n8D6RkCktv23mRQ34Pw&w=600&h=490
Update Pizza, nyámm :
Beleharaptam, és egész egyszerűen nem hittem el, amit érzek. A szinte fekete korong első harapásra egyértelműen nyirkos kartonnak érződött, ízre és állagra egyaránt, később bejött a képbe a vatta, a szivacs, a hungarocell és a jógaszőnyeg is. Az opálosan áttetsző, távolabbról a sci-fi filmekben olyan sokszor látható Alien-nyálkára hajazó anyag – ez szokott ott maradni az űrhajó folyósóinak falán meg a vaslétrákon – közelebbről egészen szilárdnak, cserébe tökéletesen ízmentesnek bizonyult. Kizárásos alapon ez lehetett a sajt. A többi feltét is olyan meghökkentően aromamentes volt, hogy az egészből a nedves szőnyeg-rágás élménye maradt meg a heves émelygés mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.