Schobert Norbi Berki Krisztán társaságában élvezi az olasz nyarat, és tegnap komoly vitába keveredett néhány követőjével.
A fitneszcézár azzal hencegett Facebookon, hogy egy olasz étteremben a saját tésztáját főzette meg. Aztán kiderült, hogy ez valószínűleg kamu, majd Norbi egy másik étteremben úgy tűnik, tényleg elérte, hogy az Update-tésztáját használják alapanyagként a helyi szakácsok.
Hogy mi igaz ebből és mi nem? Kit érdekel, amikor ilyen frankó mémek készülnek – és ezt maga Norbi is elismeri, hiszen ő maga osztotta meg:
12 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Update Pizza, nyámm :
Beleharaptam, és egész egyszerűen nem hittem el, amit érzek. A szinte fekete korong első harapásra egyértelműen nyirkos kartonnak érződött, ízre és állagra egyaránt, később bejött a képbe a vatta, a szivacs, a hungarocell és a jógaszőnyeg is. Az opálosan áttetsző, távolabbról a sci-fi filmekben olyan sokszor látható Alien-nyálkára hajazó anyag – ez szokott ott maradni az űrhajó folyósóinak falán meg a vaslétrákon – közelebbről egészen szilárdnak, cserébe tökéletesen ízmentesnek bizonyult. Kizárásos alapon ez lehetett a sajt. A többi feltét is olyan meghökkentően aromamentes volt, hogy az egészből a nedves szőnyeg-rágás élménye maradt meg a heves émelygés mellett.
:-)
...Ma is én alszom anyával, vagy végig ordítom az éjszakát. Értve vagyok?
Új hozzászólás