A Blikk szerint így olvaszthat ki fagyos húst 5-10 perc alatt.
Vegyünk két fém edényt és tegyük a mosogató kagylóba. Az egyiket borítsuk szájával lefelé, tegyük rá a fagyos húst, a másikat pedig töltsük meg vízzel és helyezzük a húsra.
A húsdarab vastagságától függően, 5-10 perc elég az olvasztáshoz. Hihetetlennek tűnhet, de működik
- írja a blikk.hu a filantropikum.com-ra hivatkozva.
Az eljárás kvázi tudományos magyarázata egyéb részletekkel itt olvasható.
8 hozzászólásarrow_drop_down_circle
(nálunk a kutya szokta végszükség esetén megenni)
sok mirelit cucc a forró zsírban(olajban) enged ki pillanatok alatt, és lesz fogyasztható..(lásd itt a piac büféjében)
És van olyan is ami marad. Jó az még. Az igazán profik még a moslékból is kiszedetik a húst.
Új hozzászólás