Az intelligens algoritmus a randioldalakra feltöltött fényképekről állapította meg, hogy melegeket, vagy heterókat ábrázolnak. A véletlenszerűnél jobb arányban ismerte fel a melegeket a Stanford Egyetem kutatói által fejlesztett, gépi tanuláson alapuló intelligens algoritmus. Az amerikai Személyiség és Társadalmi Pszichológiai Közlönyben frissen publikált tanulmányukban azt írják, hogy a gép 81 százalékos pontossággal azonosította fénykép alapján a meleg férfiakat, és 74 százalékos pontossággal a nőket. Yilun Wang és Michal Kosinski, a Stanford Egyetem kutatói melegfelismerő gépet alkottak, amely szerint a baloldali képeken tipikus heteroszexuális, a jobboldaliakon tipikus homoszexuális embereket láthatunk. A kutatók egy amerikai randioldalról töltöttek le 35 ezer fényképet, amiket aztán mély neurális hálózatokat használva elemeztek. Megállapításaik szerint a meleg férfiaknak és nőknek "gender-atipikusak" arcvonásaik, arckifejezéseik, és az arcukat is inkább a másik nemre...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@durbincs: Sőt, most már itt is. Csak nem a saját nevén.
Ott viszont a magántulajdona, itt tőlünk (és az EU-tól) lopta.
namihami
És mindez mennyibe került?
Hát Amerikában is tudnak hülyeségekre pénzt kidobni. Kisvasútjuk és 2%-os kihasználtságú stadionjaik mikor lesznek?
namihami
@durbincs: Sőt, most már itt is. Csak nem a saját nevén.
Ott viszont a magántulajdona, itt tőlünk (és az EU-tól) lopta.
namihami
@durbincs: Így van. Csak a mérték, az amiben ezek a fiúk profibbak a profiknál.
Hogy is mondták? ""Talicskával tolják ki a szocik..."" na, hát ezek a fiúk a talicskát, mint mértékegységet számításba se veszik. Minimum a tehervonat a legkisebb szállítóeszközük.
namihami
@durbincs: Ha lopott, szoci-nem szoci, el kell itélni.
De ez a garnitúra a tisztakéz politikájának igéretével került hatalomba és ez lett az eredménye. Persze, amíg egy Pintyér, Polt -garnitúrának kéne az ügyeket vizsgálni, addig annak esélye se lesz. ""Nincs ok a vizsgálatra.""--hallhatjuk állandó jelleggel. Valóban nem lenne?
Ezért a görcsös hatalomféltés, a választási törvények állandó módosítgatása. Egy bukott választás a rabolt pénz és a szabadság azonnali elvesztésével járna.
Meggyőződésem, hogy már nem a több pénz (persze, az se jön rosszul) a fő cél, hiszen az már van bőven, hanem a felelősségrevonás elkerülése a cél. És igen, ha az ellenzék hatalomra kerülne, akkor biztos beindulna egy globális bosszú a 8 éves csesztetésért. És nem biztos, hogy alaptalanul.
namihami
@durbincs: Ezek után a fiúk azok a kasszák már olyan csórók lesznek, hogy nemhogy talicska, de akár egy fándli se kell majd.
namihami
@durbincs: Igaz. Elég nekünk a qrva magas kamattal visszafizetendő bevándorlási kötvény-tulajdonosok üstje.
Sőt, a hazai kannibáljaink , minden külső segítség nélkül megteszik ugyanezt. Elég nekik annyit mondani, hogy Soros, Gyurcsány, migráncs. És máris fenik a késeket és fűtik a katlanokat. Ismerni, tapasztalni még egyiket se volt módjuk, de a Füsti azt mondta nekik, hogy gyűlölni kell és ez mára a vérükké vált.
Mint az MTv1-ben oly plasztikus volt: ""Látott már migráncsot? Nem, de ide ne jöjjenek.""
Nem is tudja, kik, de már utálja őket. Neked ez nem furcsa?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.