Új színházat alapít Németh Kristóf, miután lezárult életében a négy éves korszak amit a Játékszínnél töltött, ahol tulajdonostárs és ügyvezető igazgató is volt, de végül pletykákból tudta meg, hogy más színészt kerestek a szerepeire.

Mint megírtuk, a színész-rendező egy éve viharos körülmények között kényszerült távozásra a Játékszín vezetői székéből, ám társtulajdonosként még érdekelt a teátrumnál. Nem is hagyta el teljesen egykori munkahelyét, három darabban még szerepelt. Ám a vezetőség az egyiket levette a műsorról, míg az 'És már senki sem', valamint a 'Primadonnák' című darabban pedig leváltotta Kristófot.

Németh Kristóf pletykákból tudta meg, hogy ki akarják tenni a Játékszínből

Németh Kristóf (Fotó: YouTube/ATVzrt)

„Nyáron pletykaszinten ért engem az információ, hogy színészt keresnek a helyemre” – mondta ezzel kapcsolatban Németh Kristóf az ATV Start+ című műsorában.

Majd hozzátette: „Egyszer felhívott egy újságíró ezzel, hogy színészt keresnek a helyemre. Nem kommentáltam, de felhívtam a jelenlegi igazgatót. Megkérdeztem ugyanezt tőle” – mesélte, majd hozzátette: azt a válasz kapta, ha valami változik, akkor értesítik.

Németh Kristófnak konkrét feltételezései vannak arról, hogy miért alakulhatott így a sorsa. Úgy véli, hogy ha egy közös projekt elindul, és a sikerek egy személyhez fűződnek, vagy egy emberrel azonosítják azt, akkor az az illető előbb-utóbb antipatikussá válik.

Németh azonban máris új színházat alapított. A neve Fórum színház, és az Urániában kezdik meg működésüket. Most szombaton a Színházak Éjszakáján várnak mindenkit az Urániába.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Németh Kristófnak konkrét feltételezései vannak arról, hogy miért alakulhatott így a sorsa."..

biztos, hogy tudja? néhány helyen nem akart vele dolgozni a stáb...vajon miért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.