A showman adótartozása miatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) viszi a konyhabútort, az ülőgarnitúrát, de még a méregdrága jakuzzit is.

Elárverezi az adóhivatal Győzike ingóságait

A Blikk információja szerint a NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának folyószámla-kezelési és végrehajtási igazgatóhelyettese ingóárverést tűzött ki Győzike ellen, ugyanis adóssága miatt elindult a végrehajtás.

A lakás és a benne lévő bútorok nem is a miénk, hanem Eveliné, mi csak használhatjuk. Én már nem értem, hogy mit akarnak tőlünk, ennél jobban nem lehet már minket megalázni. Ha elveszik a bútorainkat, akkor mi majd visszaszerezzük a bíróságon

– magyarázta Gáspár.

(blikk.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szep napot
Kinek kell egy dzsakucci amiben ez a draga ember megmartozott??
terlasz
Nem mintha meghatna Győzike ajvékolása, de én most már kezdem nem érteni a történetet. A kiadott közlemények szerint az adótartozásuk többszörösét lefoglalták idáig. Mire kell még a bútor is tizedáron?Talán valakinek megtetszett?
Desischado
Egy szavát sem hiszem. De hát ez a cigány tempó, tisztelet a kivételnek!
eszegfu
@cikicakk55: tegnap 18:08 Azt hiszem egy kicsit "elkapkodtad" ezt a csere ajánlatot!:) Ahhoz, hogy pénztárcát cseréljetek, a "sziveteket" is ki kellene cserélni... ami nagy valószinüséggel -- hozzászólásaidat olvasva -- Neked nem menne.
Aztán jó helyre fektesd be a nyugdijprémiumot!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.