Európai össztűz zúdul Donald Tuskra, aki szerint a kvótaelképzelés hatástalan. A németek arról beszélnek, akár minősített többséggel is átvihető a döntés az ellenzők akarata ellenére. Az EU-biztos és több tagállam után a német kormány sem ért egyet Donald Tuskkal, az Európai Parlament elnökével abban, hogy a kvótarendszer hatástalan, és más, konszenzusos megoldás után kell nézni, értesült az MTI egy német kormányzati forrásból. A forrás szerint a migráció EU-n belüli kezelésére olyan rendszert kell kiépíteni, amely valamennyi tagállamnak megfelel, de a jogszabályok lehetőséget adnak arra is, hogy ne konszenzussal, hanem minősített többséggel döntsenek. Hozzátette, hogy a szolidaritás alapvető fontosságú, mert összeurópai feladatról van szó, amelynek megoldásában minden tagállamnak részt kell vennie. Ugyanakkor a szolidaritásnak "különböző formái" létezhetnek. A forrás nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy Emmanuel Macron francia államfő és Paolo Gentiloni olasz...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Debil! Akkora paraszt vagy, hogy anyakönyvi kivonat helyett rögtön őstermelői igazolványt kaptál!
quadrocopter
@durbincs: Debil! Új szót tanultál? Rád fér...

Akkora paraszt vagy, hogy még a Nokiádon is töpörtyű az op-logó!
vadnarancs
@durbincs: MONDOM MAGYARUL UGASS TE MOCSKOS ROMÁN!!!
quadrocopter
@durbincs: Debil! Te itt kevés vagy, mint csigaházon a kúpcserép!
vadnarancs
@durbincs: Melyik szót nem érted te mocskos román? Takarodj innen, az MAGYAR OLDAL!!! Húzz innen büdös migráncs!
vadnarancs
@durbincs: Kinevetteted magad hülyegyerek... Ilyen szarházi szarosszájú felszopók tartják életben ezt a cigó rezsimet... Vele buktok mind hamarosan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.