Mint megírtuk, az ATV a mai nappal megvált Havas Henriktől.

Ezt nyilatkozta kirúgása után Havas Henrik

A műsorvezetőt a Blikk érte utol, és pár mondatot sikerült belőle kicsikarni:

Az egészhez nem szólok semmit. December 31-ig vagyok az ATV-vel szerződésben, kifizetnek, sőt a nem elkészült műsorokat is kifizetik. Megkértek, hogy ne nyilatkozzak, ne kommentáljam a történteket, én pedig a közös évekre való tekintettel tartom is ehhez magam

– magyarázta a Blikknek Havas, aki nem tudja, hogy milyen eredménnyel ért véget a belső vizsgálat, mert erről neki nem szóltak.

"Nekem nem mutattak jegyzőkönyvet, vizsgálati anyagot, semmit" – tette még hozzá Havas.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@GoldnerIbolya: Bocs, On olvasott valahol is egy sort arrol, hogy Havast ebben a vizsgalatban peldaul meghallgattak-e es ha igen, akkor ott mit mondott?
Jo sok "okos" ember osszeult - ugye az ATV-ben nyuzsognek, mint tudjuk -, es ok hoztak egy valamilyen dontest, aminek a vege az lett, hogy Havast kirugtak.
Ha egyetlen "bantalmazott" - es megnyilatkozott - no valaha is IGAZAN azzal foglalkozott volna, hogy ot bantalmaztak, megalaztak, zaklattak, akkor elsosorban a RENDORSEGRE menne, es feljelentest tenne XY (Havas, vagy Marton ellen).
De ezek a nok egyike se ment el a MAI NAPIG SEM a rendorsegre, mert bizony ok csak sz@rt akartak keverni, es a botranylapoktol a jo zaftos kis beszolasukert jo sok penzt - bauko allitolag 2 milliot kapott az arulasaert, ezt egy ferfikollegaja allitotta - tudnak leakasztani.
Vagyis ez az egesz "most kiallok azert, mert 40 eve megsimogatta a combomat az autoban, mikozben hazavitt" cimu onvallomas semmi masrol nem szol, csak a penzrol.
Mindegyik csaj rajott, hogy milyen jol lehet keresni azzal, ha most ilyenekkel elojonnek.
Annakidejen egy feltunesi viszketegseges anyuka bevadolta Michael Jacksont pedofiliaval... Eveken keresztul vizsgalta Jackot az FBI, a rendorseg, felhivtak az embereket, hogyha nekik is volt hasonlo ugyuk Jackoval, akkor most lepjenek elo...
Bar nem jott elo mas, de ez a no kesobb sirva bevallotta, hogy valoban nem tortent semmifele zaklatas, vagy szexualis cselekmeny a fia ellen, - vagyis szimplan hazudott - , viszont ezert az allitolagos zaklatasert tizmillio dollarokat kert, nem vagyoni kar megteriteseert.
Bar Jacko patyolattisztan jott ki a ugybol buncselekmeny hianyaban, ez az aljas vad elete vegeig kiserte.
sarosdi muveszno allitolag 20 eve romokban hever Marton Laszlotol... Kozben pedig EZT csinalja - mert ugye ez "muveszet"

www.youtube.com/watch?v=uAyQ9kvs9vc&list=PLED980F5819E6BA47&index=26
Ludmilla
na,még egy szarság... két szajha szava többet ér a sok éve bizonyító szakemberéhez képest,megvan a véleményem... nem nézem az atv-t
GeoCravker
@GoldnerIbolya: A viszkis mellett kiálltak egyfajta betyárnosztalgiából, de Rózsa Sándor is börtönben halt meg, és senki sem vonta kétségbe, hogy bíróság ítélje el a viszkist.
Te tudsz olyan esetről, hogy Havast, vagy Martont bármelyik nő feljelentette volna? Látleletet vetetett volna fel? Bejelentkezett volna igazságügyi pszichiáterhez? Szóval: nyomát annak, hogy valós eljárást akartak volna a sz..keverés helyett?
Nem szent sem Havas, sem Marton. Bőven elképzelhető, hogy minden lukat betömött, ami szembe jött. Meg azt is, ami mögé került. De ez kevés a zaklatási vádhoz. Különösen olyan szakmák esetében, ahol nagyon is gyakori a "zaklatott" önkéntes felajánlkozása. Ahogy a versenyszférában sem ritka a büroprosti. Alkalmasint pont ezek a szakmák azok, amelyek ugyanakkor nagyon szem előtt vannak. Egy sajtótájékoztatón nagyon feltűnő, ha az újságírót nyakon vágják. Ergo, csak biztos helyzetben próbálkozik, akinek esze van. Akinek nincs, azt meg nagyon gyorsan teszik fekete-listára.
@karma1: -nek igaza van, hogy ilyen felállásban kicsit büdös a vádaskodás minden eljárás nélkül.
Amit írsz, hogy " álltak ki, most meg egy ilyen zaklató mellett.", az ostobaság. A vádakat a vádlónak kell(ene) bizonyítani, de legalább valószínűsíteni. De legalább nem nyilvánvaló hülyeségekkel előállni (mint Sárosdi meséje a belül inkább alacsony mint magas BMV ülésén térdelő Martonról, akinek a feje valószínűleg kitörte közben az autó tetejét).
De azért is ostobaság, amit írsz, mert nem a zaklatót védi bárki, hanem én pl. elvárnám, hogy bíróság és ne a népharag döntsön. Ahogy valószínűleg Te is elvárnád, hogy ha lopással vádolnak, akkor a bíróság döntsön egy nyomozás végén, és ne a szomszédok lincseljenek meg esetleg, ott és akkor, ártatlanul.
GoldnerIbolya
egy kérdés: hallotta-e valaki, hogy Havas azt mondta volna nem igaz, amivel vádolják? Kiss László ostobán sokáig tagadott, míg beszélt egy jó ügyvéddel, akire hallgatott is. azonnal elcsitultak körülötte a viharok. Marton jóval gyorsabban került (u.ahhoz az ügyvédhez), hasonló módon tett, hallgatott rá. Körülötte is elcsitultak a viharok. Havas sem fog sokat ugrálni. Ahhoz, hogy bíróság döntsön valaki valakit fel kell jelentasen. Vagy a zaklatott, vagy a megvádolt. Ez nem történt meg. A zaklatottaknak jó okuk van nem rendőrségere futni, mert úgysem hisznek nekik. Csak tudnám Havas miért nem perli őket rágalmazásért?
wagabund
@GoldnerIbolya: azért nem perel, mert akkor elszabadul a pokol..
ezt tanácsolta az ügyvédje...ő meg végiggondolta, és szembesült a régi emlékeivel..

kicsit duzzog, aztán becsületes férj lesz...nem, az mégsem... inkább csendes férj lesz..
division
Bunkó Havas megkapja végre amit érdemel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.