A sikertelen menedékkérő terrorista Anis Amri által meggyilkolt tehergépkocsi-vezető anyja az utolsó karácsonyt Angela Merkel német kancellárért hibáztatta haláláért, miszerint a vér "a kezében van". Lukasz Urban volt az első áldozat a radikális iszlám terrorista, Anis Amri, amikor elrabolta a lengyel járművezetőt, és meggyilkolta a folyamatot. Amri aztán egy karácsonyi, karácsonyi piacon keresztül vette a kocsit a járókelők elé, 12 gyilkosságot és több mint 50 embert sebzett meg. Janina Urban, a meggyilkolt tehergépkocsi-vezető anyja, felszólalt Merkel kancellár ellen, és nem volt hajlandó találkozni vele, személyes bocsánatkérést kért. "Azt akarom mondani Mrs. Merkelnek, hogy a fiam vére a kezére" - mondta Mrs. Urban, és csatlakozott a férje, Henryk Urban, aki a német kormányt "tiszteletlennek" nyilvánította. Urban úr bírálta a terrortámadás áldozatainak emlékművet is, mely magában foglalja a Breitscheidplatz lépcsőjén feltüntetett nevét is, ahol a támadás történt.

Forrás: breitbart.com
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
A szöveg írója pedig köthetne közelebbi ismeretséget a magya nyelvtannal, és általában a magyar nyelvvel.

Az itthon megölt nyolcéves cigánygyerek vére pedig ezen az alapon a gárdamellénnyel villogó Vona kezére tapad. (s tényleg).
De semmi gond villásfarkú barátunk. Tudom, hogy neked nincs kifogásod a rasszista gyilkosságok ellen. Feltéve, ha azt a Jobbik, és szimpatizánsai követik el.
GeoCravker
@durbincs: Aki a robotfordító után képtelen arra, hogy kijavítson egy szöveget, az vagy túl ostoba ehhez, vagy az olvasókat nézi le. Ergo: egy pökhendi ostoba túzok.
Válaszd ki, hogy a két kategória melyik címeresen címzetes példánya vagy.
GeoCravker
@durbincs: jól van, jól van... :-)
Jön a doktoj bácsio, és ad szurikát dujbincsnak...meg hideg zuhanyt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.