Milyen filmet ajánl megtekinteni az ünnepek alatt? – ezt kérdeztük politikusoktól és egyházi vezetőktől. Milyen filmet ajánl megtekinteni az ünnepek alatt? – erről érdeklődött lapunk politikai, illetve egyházi szereplőknél karácsony alkalmából. A javasolt felvételeknek nem kellett közvetlenül az ünnepekhez kötődnie, ezenkívül a megkérdezetteket arra is kértük, röviden indokolják választásukat.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nekem ez a Gyula mindig gyanús volt

A maszop fura-ura okadatolja, hogy egy kukkot sem értett meg a filmből

Az mno.hu –soknak az jutott eszébe, hogy megkérdeznek ismert embereket „Milyen filmet ajánl megtekinteni az ünnepek alatt? – erről érdeklődött lapunk politikai, illetve egyházi szereplőknél karácsony alkalmából. ”.
Nos azt kell mondjam igen tanulságosak a választások főleg az indoklásokkal együtt.
A legkarakteresebb persze az, hogy „Lapunk kért még filmajánlást többek közt Orbán Viktor miniszterelnöktől, a minisztériumok vezetőitől, Kovács Zoltán kormányszóvivőtől és Gulyás Gergely Fidesz-frakcióvezetőtől is, ám tőlük nem érkezett válasz.”.
Azonban nekem a maszopos főnöké tetszett a legjobban: „A burzsoázia diszkrét bája című 1972-es Luis Bunuel-alkotást javaslom megtekintésre – válaszolta Molnár Gyula, az MSZP elnöke megkeresésünkre. – Nem azért, mert ezt a filmet átlengi a mézeskalács, a bejgli és a forralt bor karácsonyi illata vagy a szenteste emelkedettsége. Hanem azért, hogy az év utolsó napjaiban is emlékezzünk arra, milyen groteszk, hamis és álságos világot épített az elmúlt években a jelenlegi hatalom; és ha képesek lennénk kinevetni őket, percek alatt semmivé foszlana a rendszer.”
Ami ékes bizonyítéka annak, hogy kicsiny hazánkban a burzsoá kifejezés megragadt az 50-es évek pártelőírásai szintjén. Amiben persze sokat segítenek olyan akciók, mint Parti-Nagy átirata „Molière Le Bourgeois gentilhomme ”-jából! =))
bakegya
NÉZZÉTEK ÉS LÁSSATOK MAGYAROK A BALESETI KRÓNIKÁT.A magyarul "LESZAROM KULTÚRA" választékból-se kínálat-se kritika !-elégedjenek meg a magyar népek,meg minden migri a "BOLDOG KARÁCSONYT"-ARANY KÖPÉSSEL!!!ÁHITATTAL OLVASGASSÁTOK A MÉSZÁROS ZSENI-ÉS HABRONGY ÁRPI LOKÁL PATRIO -ÁR-TUSÁJÁT HUNGARY-KUMMAL!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.