A egykori playmate elbúcsúzott a legnagyobb szerelmétől, az óceántól.

Idén szenteste még az Instagramon mondott búcsút "drága kis hőn szeretett óceánjának" Bódi Sylvi. 

Most egy időre elbúcsúzom tőled… Köszönök minden hullámot! Igen, azokat is, amelyek úgy bedaráltak, mint az állat. A szívem egy kis darabja itt maradt ezen a mesebéli szigeten.

Az elmúlt néhány hetet szörfözéssel, strandolással és úszással töltötte a hazai celeb, de karácsonyra már vissza is tért Magyarországra. Szentestére már hazatért, és szerettei körében töltötte a karácsonyt. 

A post shared by Sylvi Bódi (@sylvibodi) on

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Jó lenne ha vissza sem jönne. Öregszel te is Szilvike. Napi szinten foglalkoztatod te is a médiát, mint a Győzike család. Pedig most indul a szörfszezon Dubai-ban és lehet erősíteni a kereszténység hídfőállását lovaglással is.Gyí, te paci, Gyí, te ló, Jó lovat vett a pénzes Nagyapó!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@namihami: Elfogytak a lovak, akiken lovagolhatna )))))))))))
namihami
@papa.49: Lovak? Már velük is?
Eddig a lóval való akciózás a Berkivasalthoz kötődött nálam. A Sylvi is?
Akkor már nem lovak, hanem ménes...
papa.49
@namihami: Elfelejtetem idézőjelbe tenni a ,,lovakat,, mert mint hogy ő egy lovagína ergo lovagol, de leginkább 2 lábú, és vastag bukszájú ,,lovakon,, ))))))))))))))))
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: Nagyon korán érnek és korán is öregszenek és annak örvendeznek ha valaki évente potyogtatja a gyerekeket (had szaporodjon a magyar) a nagy büdös semmire, és a dolgozó emberek adójából, segélyekből meg juttatásokból lébecolnak már általános iskolás koruktól kezdve... ha egyáltalán azt kijárják. Sylvike is csak vándorolni szeret mint ősei, de egyenlőre ő nem "potyogtat."
namihami
@papa.49: Te azt hiszed, hogy a mi Sylvink azt a funkciót pénzért csinálja és nem szerelemből?
Ááááááá, én ezt nem hiszem. Szerintem a nagy szive miatt fér belé oly nagymennyiségű ""szerelem"". A pénz, neki, tényleg elhanyagolható szempont. Neeeeemmmmmm?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.