Döbbenetes részletek derültek ki a rákoskeresztúri mészárosról: Cs. Norbert este hétkor még otthon vacsorázott, és nyugodtan beszélgetett nagybátyjával, nyoma sem volt annak, hogy gyilkosságra készülne. Ismerősei nem értik, hogy mi játszódott le benne, miért rontott be fegyverrel a rákoskeresztúri lakásba – értesül Norbert ismerőseitől és nagybátyjától a Bors. Barátai azt mondták, "Norbert sokat dolgozott a filmes szakmában, híres színészekkel találkozott".

Barátai szerint a filmes szakmában dolgozott a rákoskeresztúri mészáros

Mint arról beszámoltunk: a tragédia vasárnap hajnalban történt. Cs. Norbert berontott a XVII. kerületi Újlak utcai lakásba, ahol először volt barátnője jelenlegi párjával végzett, majd az utcán fejbe lőtte a menekülő lányt is két és fél éves kislánya szeme láttára. 

Ezt követően a fegyverét maga ellen fordította. A nőt és a támadót a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Cs. Norbert később belehalt sérüléseibe.

A 21 éves Vivien pedig a kórházban hunyt el vasárnap éjjel. Mint azt megírtuk, kislányát a nagyszülők vették magukhoz.

Barátai szerint a filmes szakmában dolgozott a rákoskeresztúri mészáros

Norbert gyerekkori barátja a Borsnak elmondta, hogy együtt nőttek fel Monorierdőn, olyanok voltak, mint a testvérek. Hozzátette, hogy az áldozat, Vivien is ebbe a baráti körbe tartozott.

Norbi kiskorában elvesztette az édesanyját, apja jó ideje nagyon beteg, ő volt, aki gondját viselte és mindent elintézett otthon, mellette pedig sokat dolgozott a filmes szakmában, híres színészekkel találkozott. Büszkék is voltunk rá, hogy ilyen nehéz családi környezetből is fel tudta építeni az életét

– mondta el a lapnak Norbert barátja.

A lap a barátoktól az is megtudta, hogy

Vivien és Norbi körülbelül három évig jártak együtt korábban, de a férfi a szakítás után is a gondját viselte a lánynak.

Egy másik barátja a tragédiával kapcsolatban a Borsnak azt mondta:

Hirtelen elpattanhatott benne valami, de elképzelni sem tudjuk, hol szerzett fegyvert.

Norbert nagybátyja elmondta a lapnak, hogy a tragédia előtt Norbert még otthon vele beszélgetett.

Norbi aznap hétkor még otthon vacsorázott, tíz előtt pedig annyit írt, hogy csak másnap megy haza, de nem ment többé. Helyette a rendőrök jöttek a hírrel.

Hozzátette:

Vivien többször járt nálunk az utóbbi hetekben, mi nem tudunk arról, hogy Norbi zaklatta volna a szerelmével, hiszen ő segített neki ezt az albérletet is találni, mert a lány előző párja nem jól bánt vele és a kislánnyal

- nyilatkozta a nagybátyja a Borsnak.

Forrás: Bors

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.