A FEM 3 "Micsoda nők!" című műsorának egyik témája a nyilvános szoptatás volt – írja a Blikk.

Doszpot Péter felesége a melegfelvonuláshoz hasonlította a nyilvános szoptatást

A meghívottak között szerepelt Doszpot Péter felesége, Evelin is, aki Várkonyi Andreának érdekes hasonlattal jött.

˝Nekem ez olyan – és most biztos, hogy meg fognak kövezni –, mint a melegfelvonulás. Én borzasztó liberális vagyok, és én mindenkit és mindent tolerálok és elfogadok, de azt gondolom, hogy vannak bizonyos dolgok, amihez nekem mint kívülálló semmi közöm nincsen. Se az, hogy ki mit csinál a hálószobában, és se az, hogy ki hogy szoptat"

- mondta Doszpot Evelin, aki egyszer egy étteremben is kénytelen volt elviselni, hogy egy nő simán "elővette" a szomszéd asztalnál.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Kedves Evelin asszony, ne is vegye elő... De ha az a csecsemő többórás kényszerű közterületen tartózkodás közben szopna, az anyuka nyugodtan etesse a picit. Láttam már ilyent, nem is egyszer, higgye el nekem ffi létemre nem az jutott eszembe ami önnek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Kedves Evelin asszony, ne is vegye elő... De ha az a csecsemő többórás kényszerű közterületen tartózkodás közben szopna, az anyuka nyugodtan etesse a picit. Láttam már ilyent, nem is egyszer, higgye el nekem ffi létemre nem az jutott eszembe ami önnek...
advocat
Szóval. Ha én órákig nem tudok. Akkor vegyem elő, és megoldom a gondot? Különben is egy gyerek ne legyen távol a lakástól, vagy olyan helytől ami nem olyan mint otthon. Ahol lehet szoptatni is. Mert azért pl.:tisztába is kell tenni. Engem zavar ha valaki szoptat. Még családon belül is. Persze én vén marha vagyok.
Kukac Kukac
@advocat: No comment. az utolsó mondattal a választ is megadtad...
nezelodo
@advocat: Gondolom, nem hallottál még olyanról, hogy beteg a gyerek, tudod a mi pik-pak egészségügyünk és pl a fővárosi metró, kínai küldöttség a városban, vagy a tanyáról az utazás, a faluból a napi kétszeri buszjárat, stb. Igaz szokja csak meg már gyerekkorában azt a kis koplalást ami esetleg rá vár, Tündérországban.
papa.49
Azért a melegfelvonulás, meg szoptatás nem összemérhető dolog szerintem !!!
A gyermeknek ennie kell időközönként, viszont a ,,polgár pukkasztó magamutogatás,, nélkül még meg lennénk !!!
troppauerhumer
@papa.49: Te szerencsétlen Ferenc Béla Kerekes orbánseggszolgálatos
www.facebook.com/ferencbela.kerekes
Neked tombol a sötétség a fejedben- Kit érdekel kik vonulnak? Felőlem vonulhatnak a melegek, de vonulhatnak a rockzene kedvelők, a paradicsom dobálók, a részegesek... bánom is én. Szegény egy élete lehet annak, aki azzal foglalkozik, más mit csinál.
Amiota világ a világ, voltak, vannak és lesznek homoszexuálisak, leszbikusok, hermafroditák, stb. - tehat olyan emberek, akik a természet játékábol egy harmadik nemet, se nöit, sem férfiuit egyértelmüen nem kaptak. Ezek az emberek itt elnek köztünk, sokan saját maguk sem tudják, hogy milyen identiásuak, kereseik talán önmagukat, s vannak amik megtalalják, tudatosan élnek vele, de vannak olyanok is akik már a családjuk, gyerekeik köréböl szakadnak ki és a harmadik NEM tudatában keresnek uj életformát. Itt nyugaton ez már elfogadott életforma, senki nem lepödik meg azon, hogy két férfi, vagy két nö együtt él, házasságot köt, nevelik a gyerekeiket. Igen, sajnos ez még a keleti országokban nem elfogadott - egyértelmüen - nem ertik öket, valamilyen bünös, beteg fajtának tartják öket, és legszivesebben kiüznék öket a világból is. Pedig Isten öket is e földre teremtette, ugyanolyanok, mint mi vagyunk. Köztük is sok a müvész, tudos, orvos, közéleti ember ugyanugy, mint köztünk, akik egyértelmüen nöi vagy ferfi tulajdonságjegyeket hordanak. Ember nem attol lesz valaki, hogy milyen nemü, ember attol lesz valaki, aki tudja, hogyan kell a világban élni, alkalmazkodni a társadalomban, aki nem veti meg a szegenyeket es elesetteket. Segit, ahol tehetsége, ereje, akarata engedi.
papa.49
@troppauerhumer: Ezt most nekem írtad, ha igen akkor dugd fel magadnak okostojás, engem nem érdekel hogy ki buzi,ki nem nem is erről szól a történet, ha esetleg nem tudnád a NYILVÁNOS HELYEN VALÓ SZOPTATÁSRÓL nem a SZOPATÁSRÓL !!! ÉRTED ???
peterkelemen
Ennyi ésszel hogy maradhatott még életben ez a genetikai hulladék? Kész csoda.
almalibre
@troppauerhumer: A fontos a mondandódból ez lenne: "alkalmazkodni a társadalomban", csak épp ezt nem akarják, hanem azt várják, hogy a társadalom alkalmazkodjon. Ez az, ami utálatot vált ki, nem pedig az "emberek, akik a természet játékábol egy harmadik nemet, se nöit, sem férfiuit egyértelmüen nem kaptak".
almalibre
A nyílvános szoptatással az a baj, hogy a kivűl állót egy olyan intim szituációba kényszeríti, amit a kivűl álló tisztelettudóan elkerülne. Magyarul, ránézek egy szoptató nőre, akire úgy érzem nem illendő ránézni, de mire felfogom, hogy mit nézek, már késő…
troppauerhumer
@almalibre: Szerintem meg te élsz egy rágógumiból felfújt gömbben amit magad köré fingottál
Esetleg ismerd meg a melegmozgalom történetét. Esetleg gondolkodj el azon, hogy éri-e
őket hátrányos megkülönböztetés a mindennapokban. Szóval ez kb. olyan mintha azt mondtad volna nem miért demonstrál bármilyen kisebbség, amikor a te jogaiddal, mint nem kisebbségi minden rendben. De lehet ezerszer is feltenni ezt az ostoba kérdést. Fel nem foghatom, hogy miért zavar egyeseket, hogy mások évente egyszer így ünneplik a közösségüket, küzdenek a jogaikért stb.
Akik élik a felvonulásokat, valószínűleg hisznek a közösségformálás és az üzenetátadás erejében... nézd, minden ember szeretné hallatni a hangját, így van ez a politikai demonstrálóktól a szurkolókon át az előadóművészekig. a homoszexuálisok ugyanolyan emberek személyiségekkel (nyííílván!), van aki szeret kiállni valami mellett, van aki inkább mással tölti az idejét... de egy gondolkozó embertől, csak amiatt hogy mennek párszáz métert előre és hallatják a véleményüket, elég nagy hülyeség .Aha, mert az egyénnek és a társadalomnak az a hasznos, ha a meleg kisebbségének bújkálnia kell néhány menthetetlen faszkalap miatt...
Hát nem! Az a cél, hogy a társadalom elfogadja a másságot, mivel így könnyebben lehetnek a melegek is hasznos tagjai a társadalomnak, ahelyett, hogy lelkibetegeket csinálunk belőlük vagy külföldre üldözzük őket is.
Normális országokban ez már nem zavar senkit, hanem népünnepélyként fogják fel az emberek, ahová heterók egyébként ugyanúgy elmennek szolidaritásból, buliból.
Azon is lehet gondolkozni, hogy vajon mi generálja ezt, hogy deviánsoknak lássa a "nagy többség" a melegeket? egyéni véleményem: annál könnyebben ítélkezünk, minél kevesebb belelátásunk van az adott csoportról. szóval ilyen szempontból támogatom a melegek médiaszerepléseit, hátha ezzel könnyebben kilépnek a deviáns szerepből.
Örülj neki, hogy nincs miért vonulnod, légy szerelmes és szexelj sokat, pont azzal, akivel szeretnél!
- ennyit...
almalibre
@troppauerhumer: A társadalom már rég elfogadja a másságot, csak nem akar foglalkozni vele, mert úgy gondolja, hogy ez privát probléma.
A Pride egy provokáció, ami a homofobia felélesztésre hozták létre, azaz az üldözöttség megmutatását és annak életben tartását szolgálja. A társadalom többségét nem érdekli a homoszexualitás, az átlag ember nem foglalkozik a témával mindaddig, míg egy buzi (szándékosan használom a szót) nem kezd rejszolni mellette, miközben ő pisilni próbál, ezért szükséges ez a tömegrendezvény, ami sokak nemtetszését provokálja ki. A melegmozgalmak lényegében nem hogy a melegek érdekeit képviselik, hanem épp ellenük dolgoznak…
troppauerhumer
@almalibre: Nehéz vitát nyerni egy értelmes,okos ember ellen ,egy hülye ellen pedig lehetetlen...heheee..
De én kedvellek téged derága "íkúvitéz ",kedvellek mert olyan színvonalas vitapartner vagy, és értelmes is felettébb..nem kétséges.Örülök ,hogy ilyen és ennyire egyszerű trollal találkoztam...a faék ezután felejtős,de vigyázz ebből az erőlködésből az aranyeredből agyvérzés lesz...heheee..,de hagyjuk kedves baro...sztem szórakoztató vagy,lehet ,hogy szadista disznó vagyok, de élvezem nézni a vergődésed..hehe..
troppauerhumer
@almalibre: Tökre lejött neked,hogy miről is szól a Pride. A melegekről, arról. Nem. Idióta. Pont arról hogy elfogadjuk a másikat olyannak, amilyen és nem próbálunk belepofázni abba, hogy mit szabad csinálnia, és mit nem.
Asszem az a lényege, hogy bemutassák, hogy léteznek, és hogy amúgy tök normális emberek és nem fognak bujdokolni és magukat szégyellni a saját hazájukban... Aa pride buli valóban ereszdelahajad marháskodás... Normális, egészséges országokban egy vigyort fakaszt, elmebeteg társadalmakban meg gyűlöletet... én inkább azt kedvelném, ha ez a "magánügy", ha valaki közszereplővé válik legyen természetes és magátol érthetődő mindenki számára (mint ahogy vallása, vagyona, világról alkotott véleménye is) - ha másért nem is, de hogy azoknak, akiket szorongással tölt el saját identitásuk vállalása példát, mintát adjon. persze, pár száz év múlva, lehet ez már abszolut nem lesz érdekes.
legfeljebb csak az bír majd hírértékkel, hogy a kedves mama gömbölyded, vagy inkább szögletes lombik volt-e.
Előbb voltak homoszexuális magyarok, mint keresztény magyarok.Én meg ezektől a vasággyal is csak ötven kilós, katonai gyakorlóba öltözött, Árpád-sávos zászlót lengető kopasz fejű nyikhajoktól tudok kikészülni akik a jobbikos demonstrációkat szokták még tovább súlyosbítani... mégsem akarom hogy „tiltsukbe”, az hogy nem járta ki iskoláit az ő dolga, legfeljebb ahol látom ezeket oda nem megyek. Ez csak így működik, ellenkező esetben elkezdünk pofonokat osztogatni egymásnak és akkor többnyire olyanok kapnak majd akik egyébként nem érdemlik meg... hiszen inkább azokat kéne felpofozni akik a polgárokat egymás ellen uszítják.
almalibre
@troppauerhumer: Ha a a Pride a melegekről szólna nem zavarná a melegeket is…
Alapvetően ketté kell választani a témát. Vannak a melegek, mint például Ricky Martin, akiről csak azért tudjuk, hogy meleg, mert közzé tette, de magatartásával, közszereplésével, koncentjeivel csak egy hétköznapi embert mutat magából. Ez így jó, mert tudom, hogy meleg, nincs ok amiért ez zavaró lenne. És vannak a buzik, akik megjelenésükkel, beszédformájukkal, nyilvános viselkedésükkel, rendezvényeikkel provokálnak, zavart keltenek, többségük valami cél érdekében, ami lehet személyes, vagy csoportos. Akár lehet a szándék pozitív is, de ha a mód iritáló, akkor az negatív reakciót vált ki. A lényeg, hogy a többségnek nincs gondja a melegekkel, csak a buzikkal. Egyet értek veled: “azokat kéne felpofozni akik a polgárokat egymás ellen uszítják”
troppauerhumer
@almalibre: Valóban sok buta ember él, ezért van az, hogy a hozzád hasonlókat, őszintén szánom. Ez az eredménye annak, ha az alkeszt nyugtatókkal kezelik, aztán serkentőket kap, hogy el ne aludjon.

www.nyest.hu/hirek/buzi-vagy-meleg

amelegedo.blog.hu/2016/08/30/miert_hivjak_melegeknek_a_buzikat

amelegedo.blog.hu/2016/10/14/amit_nem_mertel_megkerdezni

Örvendek, hogy egy ilyen intelligens, magasan kvalifikált ember leereszkedett hozzám, agymosott paraszthoz.Meg persze azt is értem hogy a magadfajta IQ lightos némbereket miért zavarja annyira az értelem. Szeretnék az Ön szintjére süllyedni, de sajnos nem megy.
csipetke
@troppauerhumer: Ez a baromi jó modor veledszületett,vagy valami kemény tanfolyásra jártál,mire végre rádragadt a bunkóság?Egyébként az eredeti témától jó messzire kerültél,javaslom,hogy görgess vissza az egérkéddel,és nézd meg,mi volt az...Azt látom,hogy grafomán vagy,de a hosszú kommenteket a kutya se olvassa..
troppauerhumer
@csipetke: Csaxólok derága szellemi korlátolt ,hogy a link ott fent azért van mert abban vannak az információk,mint a tojásban az élet,s nem mint a fejedben lévő sötétség,ha nem mennek a betűk,a szavak,a mondatok az értő olvasás nem biztos,hogy az ABC a hibás...talán ki kéne húzni a fejed abból a seggből...heheee...
1magyar
Nahát ha neki ez olyan mint a melegfelvonulás akkor nagy a baj nála!
De lehet a szoptatást is diszkréten megoldani. Nem kell feltűnősködni, elfordulva a nyilvánosságtól, amennyire lehet eltakarni stb.
csipetke
@troppauerhumer: Nem tévedtem,te egy igazi modortalan tapló vagy.Jár még ide hasonló gyökér,mint te,csak már nem áll velük szóba senki.Te is jobban teszed,ha visszahúzol oda,ahonnan szalajtottak,ahol a magadfajták tobzódnak.Felesleges válaszolnod,mert nekem ennyi elég volt belőled.
troppauerhumer
@csipetke: Nem véletlen volt Lenin nagyon okos ember,"tanulni,tanulni,tanulni"ebben csak az a röhej ,hogy a jobboldal ezt is rosszul tudja,Lenin nem ezt és nem így mondta,Lenin ettől színesebben fogalmazott .
.Szegény. Milyen sötétségben élsz . Örvendek, hogy egy ilyen intelligens, magasan kvalifikált ember leereszkedett hozzám, agymosott paraszthoz.Meg persze azt is értem hogy a magadfajta IQ lightos némbereket miért zavarja annyira az értelem. Szeretnék az Ön szintjére süllyedni, de sajnos nem megy.Ne haragudj, de a te korlátolt jobber értelmi képességeddel nem alkotnék vélemény Az a baj, hogy mindenkit megtanítunk írni...
Nem sok sikerrel
És olvasni?
Hát aztmeg minek?szeretném arra az apróságra felhívni a figyelmedet, hogy az emócionális az az érzelmi terület míg az intellektuális az értelmi. Szóval lehet, hogy jól hangzik amit mondtál de intellektusok között így ne próbálj érvelni mert nagyon kilóg a lóláb. ez a tanítás ingyen ment csak most csak neked.A tényekkel nem tudsz vitatkozni.
Én meg nem is akarok, mert azzal csak a hülyék szoktak, de amiket te itt leírsz azok nem tények..ha nem tudod mi az a tény, talán keress rá a neten...ezen már csak röhögni lehet... vagy sírni...Meg voltunk győződve, hogy a tanulás segít a magadfajtákon, de most felhomályosítottál, hogy nem.Egyre inkább biztos , hogy a butaság a fő oka az egész romlásnak.
troppauerhumer
@csipetke: Csaxólok derága túlértelmes baro...,hogy a:"magadfajták"...a nácik használták a faji megkülönböztetés,a fajirtás identitásmagyarázkodásakor ...az ember nem fajta,az ember rassz,vagy esetleg faj... egy ostoboba idiótától ez dicséret és épp igenlés!!
Arról nem beszélve, semmi tényközlés, csak a kommentelő szidalmazása, ami szintén erősíti a komment igazságtartalmát.
Annyi eszed van amikor a zsákállat már megette az agyának 99%-át, te is egy minta vagy rá, vagytok itt páran.
almalibre
@troppauerhumer: Elemezzük kicsit a kettőnk közt folyó beszélgetést:
Én egy témáról mondom el véleményem, míg te leginkább engem pocskondiázol.
Nem vagy képes két értelmes mondatot összefüggően leírni, csapongsz össze-vissza. Egyik pillanatban “magasan kvalifikált” vagyok a másikban “IQ lightos”, az egyik lillanatban tegezel, a másikban önözöl, az uszítás ellen prédikálsz, de folyamatosan személyeskedsz, provokálsz.
Köszönöm az “szakorvosi” diagnózisodat is. Nyilván sok ilyet láttál már, amin szerepel a neved…
Legyen szép napod!
csipetke
@almalibre: Ne cukkold fel magad,ez az ürge hasonló szinten van,mint durbincs,már senki nem válaszol neki sem,illetve ritkán.Ennek a fószernek valószínűleg valami miatt kisebbségi komplexusa van,amit így kompenzál,hogy beszédül egy-egy ilyen fórumra,és mindenkinek nekiesik,mint tót az anyjának.Az,hogy emberszabásúak módjára írjon,az nem megy neki,arra tippelek,hogy rozsdaoldón szocializálódott az utcán.Az ilyennek sztem ne válaszoljunk,bár te tudod...
szaboria1
Még Szűz Mária festmények is vannak amikor szoptatja a kis jézust. Amikor még én voltam gyerek akkor még megszokott látvány volt a szoptatás.
almalibre
@csipetke: Köszi! Nem bossszankodom… :-)
troppauerhumer
@almalibre: Háát örülök ,hogy nem kell kijavítanom az "ÍKÚ"19-et hehee...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok