A Tanítanék Mozgalom és ellenzéki pártok közösen dolgozták ki az oktatási minimum programot. Vasárnap megtartotta a Kossuth téren a 10 nappal korábban meghirdetett tüntetését a Tanítanék Mozgalom. A tüntetést azért hirdették meg, mert ahogy írták "újabb, embertelen intézkedéssel nehezíti a kormány az oktatás helyzetét, és mindenkiét, aki kénytelen ebben a rendszerben (akár diákként, akár szülőként, vagy tanárként, technikai dolgozóként) részt venni. " 1000-1500 fő gyűlt össze a Kossuth téren a parlament előtt vasárnap a Tanítanék Mozgalom által megrendezett demonstráción, amelynek jelmondat az volt:"Legyen béke és szabadság az oktatásban". A tüntetésen a kormánypártokon és Jobbikon kívül minden párt képviseltette magát, és bejelentették, hogy a Tanítanék Mozgalom a megjelent ellenzéki pártoknak a szakértőivel közösen elkészítették az "oktatási minimumot". A Tanítanék Mozgalom képviselői arról beszéltek, hogy A FÉLELEMBEN TARTÁS A KORMÁNY EGYETLEN KAMPÁNYA, EBBŐL PEDIG AZ...

Forrás: index.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Itt probléma amikor csőcseléknek neveznek embereket. Még biztos nincs gyerekük mert nem értik az egészet.
maszk
Igénytelen buta geci az összes hozzászóló, de legfőképpen e fidesznyikes GECIK.

Hogy mertek neki menni a tanároknak - ti állatok?
Nektek tényleg fogalmaitok sincsenek...
Nem voltam jó tanuló, sőt, lázadó voltam (és még vagyok is), de a tanáraimat - az összeset - tiszteltem!
Amikor hazazavartak, mert bőrnadrágba mentem be, akkor hazamentem és átgondoltam az életem.
Tiszteltem a tudást - és ennyi!

Ma már senki nem tisztel semmit!
Züllik lefele a világ...
szaboria1
@Shikari: Maszk helyettem is megadta a választ. Felmenőm tanító volt az unokatestvéreim is tanítók és akkor szerinted csőcselékek mert megmondják, hogy rossz a rendszer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.