Az ellenzék és a női szervezetek „otrombának” és „bunkónak” minősítették az olasz miniszterelnököt, Silvio Berlusconit, aki egy megerőszakolt olasz nő tragédiája után női honfitársainak idomaival élcelődött.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@mosolydorka: Neki valóban útszéli, arrogáns stílusa van, az olaszok mégis kedvelik. Hiú pasi, plasztikáztatja magát és örök fiatal szeretne maradni. Kezd múmiásodni a festett hajával és a kivasalt arcával:-)
Evikati
@zotyo: Akik ezt az olasz lányt megerőszakolták, azok az általad említett jelzőkkel bíró lányokkal is megtették volna. Nem válogatnak, mert ők is büdösek....stb. Ezek szörnyetegek.
mosolydorka
@Evikati: Engem nem nagyon érdekel, hogy mit művel magával. Ami jól esik. Azt pedig már le sem merem írni, mit kívánok neki! Utána nem viccelődne!!!
zotyo
@Evikati: De kati:))) azok a lányok meg is érdemlik:))))))
zotyo
@zotyo: Jut eszembe:)))
valamelyik hazánkfia az öregecskedő feleségek lecserélésére biztatta alatvaóit ha jól emlékszem:)))
igaz ..Ő már cserélgette...ez a 3.:)))))) és még fiatalabb mint berlusconi:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok