Kórházak és idősotthonok lakóinak tápláltsági állapotát mérik fel Európa számos országában, Magyarországon is csütörtökön az ötödik alkalommal megrendezendő Táplálási Napon.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mosolydorka
Ez mind nagyon szép és jó! Valóban örülök neki. Van egy olyan nap az évben, amikor megnézik, felmérik a helyzetet a kórházakban. Ezen a piros betűs napon mindenki puccba vághatja magát. Aztán holnap a betegek megkapják a mai maradék száraz zsemlét. Van, aki fel sem bír emelkedni, s kegyesen leteszik a kis szekrényére az ételt. Egyél, ha eléred! A gyógyszert nem tudják lenyelni, de sebaj, mert jön egy „hülye” rokon, aki megmossa a fogát, áthúzza a huzatot, elintézi a higiéniai dolgokat….Igen! A rokonnak valóban ez a dolga! Szeretetből! A nővérnek is! Ezért kapja a fizetését!!! Csak Gratulálni tudok! Hurrá!!!
dilike
kórházi kaja... én alig vok 50kg, de nekem kevés volt, amit kaptam. persze, ez rég volt, hátha azóta javult.
Evikati
Nem fogjátok elhinni amit most írok, de ott voltam, láttam, megtörtént!Igaz, pár év eltelt azóta. Ma is híres a kórház, a neve 3 nagy betű.
A takarítónő felmosott a folyosón, a kötényében megtörölte a kezét (nem megmosta!) és elkezdte a tálaló asztalon a parizert a kenyérre rakosgatni. Egy pizsamás férfi rászólt, hogy miért így csinálja és, hogy ő ebből nem kér. A nő megrándította a vállát és elkezdte enni a beteg szendvicsét. Megállt az eszem.
mosolydorka
Személy szerint én nem részletezném, hogy miket tapasztaltam mikor 6 hónapig jártam a nagyapámhoz a kórházba. Majdnem belepusztultam, ahogy, amit láttam, de ő csak mosolygott. Megfogta a kezem, s mosolyogva mondta, hogy innen már jobb lesz. Ne mérgelődjek…A felmérés hol van ahhoz képest, amit a kórházak csinálnak? Versengenek a beteg emberekért. A daganatos gyermekekért, akik után hatalmas összegeket kapnak! Egy ilyen esetet dolgozzon fel valaki!!! BÁRKI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.