Béres Alexandra a szülésről, és töretlen szerelméről mesélt a 'Szülőszoba Sztármami' című netes műsorban Kandász Andreának.

Most! Ne holnap! #edzés #workout #workoutmotivation #jólesz #csakkezdjneki #hajrá #súlykontroll #sulykontroll #dietaesfitnesz @dietafitnesz

Béres Alexandra (@beresalexandra_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

A beszélgetésből kiderült, hogy Szandinak nagyon jó emlékei vannak a szülésről, annak ellenére is, hogy 12 órán át szenvedett fájdalomcsillapítás nélkül első lánya születésekor. 

Béres Alexandra (@beresalexandra_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

A most 42 éves Szandi 20 és fél éves volt, amikor összeházasodtak férjével. Teltek-múltak az évek, aztán úgy döntöttek, családot alapítanak.

A YouTube-on látható műsorban Alexandra elmondta:

Öt év próbálkozás után kiderült, nem lehet közös gyerekünk. Éltünk fél évet ebben a tudatban, aztán kiderült, hogy lombikprogrammal mégis van esélyünk.

A terhességről a csinos fitneszedző elmondta, hogy imádta.

Hozzátette:

Nem féltem a szüléstől, pedig mondták, hogy nagyon pici a csípőm, ezzel bajban leszek. Elhatároztam, hogy én szeretnék természetes úton szülni, mert ez az élet rendje. Azt is, hogy ne legyen érzéstelenítés, éljem meg a maga valójában. Hosszú szülésem lett, mert tényleg nagyon szűk volt a csípőm. Szülés közben picit ki is nyílt, lett egy apró törésem, ami miatt fel sem tudtam állni. Két lépést sem tudtam megtenni.

Arról is mesélt, hogy tizenkét órán át vajúdott érzéstelenítés nélkül.

Elmondta:

Nem azért, mert ekkora hős vagyok. Végül kértem, mert nagyon fájt, de akkor már nem lehetett. A ki­tolási szakasznál mondták, hogy császározni kell. Azt mondta az orvosom, háromszor nyomhatsz még, aztán megyünk a műtőbe. Sikerült háromból. A férjem fogta a kezemet. Amikor a pici babát rám tették, annyira tetszett, a fér­jemet láttam benne. Csoda volt.

Béres Alexandra (@beresalexandra_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Szandinak egyébként a szülés után borzasztóan fájt a háta. Erős izomláza lett, mert a csípőtörés miatt a hátizmaival tartotta magát. Azonban a második baba, Flóra születése könnyebb volt, de vele utána lett nehezebb:

sokáig sírt, nem akart szopizni, s bár már hároméves, de még mindig nem alszik.

Azt is elmesélte a YouTube-on futó műsorban, hogy hogyan ismerkedett meg élete párjával.

Alexandra éppen az első fitnesz-világbajnokságára utazott, amikor találkozott leendő férjével, Krisztiánnal, a stáb fotósával. Együtt repültek a versenyre, egymás mellett ültek a repülőn, és ezalatt sokat beszélgettek.

Ennek már 23 éve, szerelmük pedig azóta is töretlen.

Forrás: Blikk, Bors, YouTube

Fotó: Instagram

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.