Ki ne hallott volna az elmúlt évek során arról a hazai sugar baby – sugar daddy társkereső oldalról, ahová tehetős úriemberek és fiatal, szépségükkel tisztában lévő lányok regisztrálnak párkeresés céljából. Külföldön már nem újdonság az ilyen jellegű társkereső oldalak működése, nálunk viszont még nincs két éve, hogy ez a modell felbukkant. Ezidáig senki sem nézte, hogy milyen vagyonok lehetnek a háttérben, hány milliós bankszámlától hívja magát valaki sugar daddynek. Egészen mostanáig, a Puncs.hu ugyanis készített egy belső kutatást, amiből meglepő eredményt kaptak és nem is az összeg miatt. A teljes cikket a www.habostorta.hu oldalon olvashatod el.

Forrás: habostorta.hu
Feltöltő: Linda21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"A Puncs.hu annak ellenére, hogy a sugar daddykhez képest a sugar mommyk jóval kevesebben regisztráltak eddig az oldalra, megnézte az ő vagyoni helyzetüket is a bevallott adatok alapján. És itt jön a meglepetés, a sugar mommyk átlag vagyona 6 millióval meghaladja a sugar daddyk vagyonát is (182 millió Ft). Gondolták volna?"

A valasz nagyon egyszeru. A sugarmommyk atlagban elfogyasztottak 2-3 vagyonos ferjet mielott haziasszonybol atalakultak volna sugarmommy-va. Gabor Zsazsanak 7 ferje volt es mind millimos vagy epp milliardos (dollarban).
Igy nem csoda a regisztralt mommyk vagyonosabbak mint a daddyk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.