A Zala megyén található Becsehelyi postát pénteken gázpisztollyal próbálta meg kirabolni egy férfi. Az elkövető ugyan nem járt sikerrel, de a fegyverét használta, közvetlen közelről arcon lőtt egy éppen csekket befizetni készülő asszonyt, aki beszámol a történtekről.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ramadan
@ugyeugye: oké, de ezt nem a rendőrség fogja megoldani.
ugyeugye
Én is voltam munkanélküli nem is egyszer, mégse raboltam és fosztogattam.
Tedd kicsit félre ezt a széplelkűséget :) és nézd realisztikusabban a dolgot.
Ramadan
@ugyeugye: én is voltam munkanélküli, tudok nyelveket, van egy jó családom, és nem töltötték a szüleim gyerekkoromat börtönben. Úgyhogy mindig tudtam pénzt keresni.
Nem védem a rablókat, félre ne érts, hozzánk is surrantak be, rohadt idegesítő volt, de az nem old meg semmit, ha azt mondjuk, hogy persze, mert sok a cigány, néger, török és jugoszláv vendégmunkás.
menasagh
Ha te pénz nélkül és munka nélkül maradnál, a rablást választanád megélhetésnek ?.....mert nem mindenki dúskál pénzben de nem is az ilyen megoldásokat választja. Az életbe való bealkalmazkodást pedig nem most kellene elkezdjék, hanem amióta itt élnek. Senki nem gátolta őket, sőt segítette minden kormány, hogy rendes polgárai legyenek az országnak, és íme ma is őket kell megérteni. Az is igaz, hogy a legnagyobb felelőség a mindenkori kormány terheli, amiért ide jutottak. A beilleszkedés nem akarat, vagy lehetőség, hanem követelmény, amit senki nem kért számon.

@arisztotela:
ugyeugye
@arisztotela: cigány néger és jugoszláv vendégmunkás???

bocs itt most kiszálltam.
menasagh
Vendégmunkás ????...nahát, ezt nem tudtam...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.